3dots.ro

Dogioiu, finalul iluziilor: Iohannis, un politician netalentat și egoist, care suspină pentru ghinionul de a fi președinte, nu rege

Dogioiu, finalul iluziilor: Iohannis, un politician netalentat și egoist, care suspină pentru ghinionul de a fi președinte, nu rege

Ca-ntr-un bâlci al deșertăciunilor, fundamentul pe care s-a construit o parte din imaginea publică a lui Klaus Iohannis începe să se dărâme, la fel cum s-a petrecut în urmă cu doar câțiva ani și cu un alt ”cârmaci al poporului”, Traian Băsescu. Doar că un pic mai devreme, parcă!

De la extaz la ridicol nu pare să fie decât un singur pas, și pentru cel vizat de osanale, și pentru cei care le-au ridicat în trecut.

Dar atunci când cei care te-au idolatrizat ani de-a rândul în mass media ajung la concluzia că ești pur și simplu prost, și-o mai și afirmă public, e clar că acolo există o problemă, una mare.

Să luăm la cunoștință, Ioana Ene Dogioiu, altfel decât la ziare.com, despre Klaus Iohannis…

”Mă tem că toți cei care îl acuză pe dl Iohannis de planuri și strategii sofisticate izvorâte din analize complexe greșesc major prin supraevaluare.

În general, am învățat după mulți ani de observare atentă a politicii că ceea ce noi luăm drept consecințe ale unor planuri sau ale unor conspirații complicate este efectul prostiei.
Dar este mai digerabilă ideea că te-a înșelat un ticălos deștept decât un prost.

Dl Iohannis nu este vreun strateg fin, este doar un politician complet netalentat, comod și egoist care nu a înțeles nici până astăzi ce fel de președinte vrea să fie și probabil, în oglindă, suspină pentru ghinionul de a fi președinte, nu rege” scrie ziarista Ioana Ene Dogioiu într-o analiză publicată pe Spotmedia.ro

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs