3dots.ro

Elena Băsescu, consilier în Parlament, cu un salariu de mii de lei

Elena Băsescu, consilier în Parlament, cu un salariu de mii de lei

Din articol:

Poate că Elena Băsescu a numărat și ceva eșecuri în viață, dacă ne gândim la viața sentimentală, dar, profesional, destinul se pare că i-a hărăzit doar ”succesuri”…

Elena Băsescu este, de patru luni, consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților.

Evident, la o analiză sinceră și brutală, meritul pentru care ocupă această funcție nu poate fi altul decât cel care a propulsat-o și ca reprezentant al României în Parlamentul European – este fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

Totuși, puțini sunt cei care pot spune că au întâlnit-o în această perioadă și știu exact cu ce se ocupa EBa, iar parlamentarii comisiei pe care o consiliază habar n-aveau că au o colegă atât de importantă.

"Nu am văzut-o niciodată, de aceea nici nu știam că lucrează în cadrul Parlamentului României în cadrul acestei comisii", a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Nici deputatul USR Mihai Polițeanu nu cunoștea acest detaliu. "E prima datâ când aud lucrul acesta. De când e? N-am văzut-o niciodată", a mărturisit Polițeanu.

Vreme de trei zile jurnaliștii Antena 3 au căutat-o pe fata cea mică a lui Băsescu prin Parlament, pe holuri, au bătut la uși, au întrebat și personalul angajat, iar rezultatul a întârziat să apară.

Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie la departamentul de Relații Internaționale unde a avut un salariu net de 30.000 de lei. În prezent, aceasta trebuie să se mulțumească cu o leafă de doar 6.000 de lei lunar.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs