Râdem cu EBA din nou! Elena Băsescu, cap de listă la alegerile parlamentare la PMP Constanța

15 Oct 2020 | scris de Monica Pavelescu

După ceva ani de întrerupere, pentru împlinirea aspirațiilor maternale, Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, revine în politică.

Râdem cu EBA din nou! Elena Băsescu, cap de listă la alegerile parlamentare la PMP Constanța

EBA ocupă prima poziție pe lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare, anunță partidul într-un comunicat de presă.

Listele au fost semnate de președintele partidului, Eugen Tomac, și vor fi depuse la Biroul Electoral.

Elena Băsescu a fost propulsată de tatăl său și în Parlamentul European în mandatul 2009 – 2014, când, deși a candidat ca indepentă, a beneficiat de voturile aduse de PDL.

EBa a devenit celebră prin gafele din plenul Parlamentului European.

În aprilie 2013, a încercat să țină un discurs despre importanța strategică a Arcticii, dar președintele de ședință i-a tăiat microfonul pentru că tema dezbaterii era cu totul alta: planurile multianuale de gestionare a pescuitului în UE.

În februarie 2014, a avut dificultăți majore la pronunțarea termenului ”condamnă” într-un discurs despre majoritatea USL din Parlamentul României, iar în martie 2010 a anunțat în mod eronat că acordul dintre România și SUA pentru amplasarea elementelor scutului antirachetă trebuie ratificat de Parlamentul European.

Nu putem decât să-i urăm ”succesuri...


CLICK - Follow us on Google News