Fiecare vot contează! Elena Băsescu împarte pliante electorale unui excavator

19 Noi 2020 | scris de Monica Pavelescu

Toți cei care urmăresc cu atenție și îngrijorare campania electorală erau convinși de faptul că la un moment dat se va ieși din amorțeală și stereotipie. Motivul? Candidează EBA...

Fiecare vot contează! Elena Băsescu împarte pliante electorale unui excavator

După ce a atras atenția asupra sa, fiind amendată chiar în ziua în care a fost nominalizată pe primul loc al listei candidaților PMP Constanța pentru Camera Deputaților, pentru că a parcat neregulamentar și a fost amendată, Elena Băsescu, ”fata lui tata”, revine în forță”! 

Conștientă de faptul că fiecare vot contează, Elena Băsescu a fost fotografiată în timp ce împărţea un pliant electoral unui excavator din Constanţa.

EBA viza cu siguranță obținerea votului excavatorului, deoarece, din imagini, se poate observa că nici în cabină, dar nici în preajma utilajului, nu se afla vreo persoană.

Pentru o binemeritată aducere aminte atunci când se va afla în cabina de vot, EBA i-a lăsat excavatorului, delicat, un pliant la șenilă...

Bine, întreaga acțiune are și o explicație logică, EBA, din unghiul în care se afla, probabil că nu a văzut că nu era nimeni în cabină, ce e aiurea în situația prezentată e faptul că imaginile au fost publicate pe pagina ei de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News