George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața, din Piața Victoriei - video

30 Sep 2022 | scris de Ioana Tomozei

​​George Simion a fost ridicat de mascați, la 3 dimineața, din Piața Victoriei, după ce Jandarmeria intervenise pentru că în zonă ar fi fost gălăgie, iar ulterior polițștii i-au cerut politicianului să-i însotească la sediul Brigăzii Rutiere pe motiv că a condus cu permisul suspendat.

George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața, din Piața Victoriei - video

George Simion era prezent în Piața Victoriei, alături de un autocar cu oamenii din partidul său care veniseră la București pentru mitingul de duminică.

Jandarmii au apărut pe motiv că este... gălăgie! Simion a avut un schimb tensionat de replici cu aceștia, după care polițiștii sosiți și ei la fața locului i-au cerut să se legitimeze și să prezinte permisul de conducere.

După aceea i-au făcut test de alcoolemie și test antidrog, care au ieșit negative. Ulterior a fost informat că trebuie să meargă la Poliție pentru verificări deoarece ar fi condus cu permisul suspendat.

Simion, care a spus că nu i s-a adus la cunoștință acest lucru, după o discuție cu avocata, a susținut că are ordonanță de clasare și nu merge la Poliție, acuzând că este victima unui abuz și se încearcă împiedicarea mitingului din 2 octombrie. ”Este incredibil ce încearcă să facă”, a spus el.

Ulterior el s-a urcat în autocar, refuzând să meargă cu polițiștii.

La scurt timp, au apărut mascații care s-au urcat în autocar, moment în care Simion a spus că îi însoțește de bună voie.

Ulterior el a anunțat că a fost ”eliberat” după doar 10 minute.


CLICK - Follow us on Google News