3dots.ro

Horia Grama (PSD), absolvent de cursuri post-universitare: «Prin prezenta î-mi depun candidatura»

Horia Grama (PSD), absolvent de cursuri post-universitare: «Prin prezenta î-mi depun candidatura»

Horia Grama are școală multă. Cel puțin asta scrie în CV. El a absolvit în 1988 Facultatea de Mașini și Instalații Miniere la Institutul de Mine Petroșani, iar după Revoluție a mai făcut cursuri la Institutul Național de Administrație și, în 2009, a absolvit Colegiul Național de Informații.

Și cine are școală, are și parte, precum frumos zice o veche zicală populară… Horia Grama a fost deputat opt ani în Parlament (2008-2016) din partea PSD, iar apoi șef al Agenției Nucleare pentru Deșeuri Radioactive, funcție obținută prin intermediul aceleiași afilieri politice.

Și totuși, Horia Grama s-a hotărât că a sa carieră trebuie să meargă mai departe și și-a depus candidatura pentru un post în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Probabil extrem de emoționat de gândul că-i va apăra pe discriminați, Horia Grama a oferit public o greșeală gramaticală impardonabilă chiar și unui elev de clasa a IV-a.

”Subsemnatul Grama Horia (…) prin prezenta î-mi depun candidatura la funcția de membru în Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării”, a scris Grama, fost deputat în parlament, cu două mandate, în cererea de la dosar, consultată de G4media.ro.

În condițiile în care sunt unii politicieni care chiar și-au dat doctoratul, sperăm ca măcar aceia să știe să scrie și să se exprime corect românește… Sau cerem prea mult?

Dacă voința poporului, exprimată prin referendum, de a reduce numărul de parlamentari la 300 se înfăptuia, măcar aveam mai puține personaje de genul asta în conducerea țării….

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs