3dots.ro

Klaus și Carmen Iohannis, la Piramide. «Erau foarte relaxați. Se vedea că îi doare la… bască»

Klaus și Carmen Iohannis, la Piramide. «Erau foarte relaxați. Se vedea că îi doare la… bască»

Din articol:

Dacă românii mai aveau nevoie de încă o dezamăgire din partea clasei politice, Klaus Iohannis, președintele lor, a ținut să le îndeplinească dorința, neputându-se abține de la pasiunea vieții sale și a consoartei sale: turismul.

Plecat din țară într-un moment în care lucrurile nu merg bine deloc, Iohannis a trecut lejer de bariera la care, dacă s-ar fi oprit, ar fi putut motiva economic sau politic necesitatea vizitei pe care a întreprins-o în Egipt într-un în care România nu are guvern iar situația sistemului medical este gravă.

Dar cum să ajungi în Egipt și să nu mergi la Piramide? Mai ales că în calitate de șef al statului nu o faci ca orice muritor de rând… 

”Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective ale lumii.

Președintele Klaus Iohannis a coborât dintr-o limuzină împreună cu soția sa, ambii îmbrăcați în alb (în orient și în unele țări afircane, albul simbolizează doliu și moarte, în Egiptul antic preoții și preotesele Isis se îmbrăcau doar în pânză albă, care era folosită și pentru a înfășura mumiile – N.R)”, scrie și gazetaph.ro.

Potrivit aceleiași surse, turiștii ar fi fost îndepărtați de personalul însărcinat cu protecția, pentru ca suita prezidențială din România să poată să se desfășoare, pe platoul de la Piramide.

”Erau foarte relaxați. Se vedea că îi doare la… bască”, a comentat unul dintre românii aflați în Egipt, cel care a furnizat imaginile apărute în media.

Până la această oră, pe site-ul Administrației Prezidențiale au apărut imagini doar de la întâlnirile oficiale ale lui Klaus Iohannis.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs