3dots.ro

Ponta, după ce a fost fotografiat cu Barna, la Bruxelles: Securiștilor, vreți poze picante cu Băsescu?

Ponta, după ce a fost fotografiat cu Barna, la Bruxelles: Securiștilor, vreți poze picante cu Băsescu?

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacționat, pe Facebook, după ce în media s-a distribuit o imagine de la întâlnirea sa cu liderul USR Dan Barna, într-o cafenea din Bruxelles.

Ponta spune că la aceeași masă a discutat și cu pesediști și cu liberali și că poate să ofere și el o poză 'picantă' cu Traian Băsescu:

”Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna.

Fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna.

Indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog – nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!â.

P.S. – Daca vreti poze “picante” va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti Securistilor?”, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Ulterior acestei postări, Ponta a publicat o imagine de la Bruxelles, în care apare alături de Traian Băsescu.

Dan Barna a avut la rândul său o reacţie, tot pe Facebook, în care a confirmat că tema întâlnirii sale cu Victor Ponta pentru a fost moțiunea de cenzură și susținerea Kovacs ca Avocat al Poporului.

”Foarte frumoasă poza cu mine şi cu Ponta, dar cred că are nevoie şi de un context mai clar pentru a nu mai genera titluri fake news. Sunt zilele astea la Bruxelles pentru discuţiile pe marginea formării noului grup En Marche – ALDE – USR PLUS.

M-am întâlnit cu Victor Ponta care era şi el aici şi am avut o discuţie 15 minute în care i-am cerut sa susţină moţiunea de cenzură şi Pro România sa îl susţină pe Peter Eckstein Kovacs ca Avocat al Poporului. Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile Opoziţiei şi este normal să vorbim între noi.

Nu am negociat, nu am făcut şi desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziţia anti PSD pe care o declară public să fie urmată şi de nişte fapte (şi voturi) concrete. A fost o discuţie firească, una care ar fi trebuit să se desfăşoare în Parlament, dar pentru că eram amândoi aici, a avut loc la Bruxelles. Cam atât de pe frontul de Vest”, a scris Barna pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs