Ponta, despre tăcerea lui Băsescu: «Cel care nu-şi apără copiii este un sub-om. Văd că lui i-e bine... »

12 Mar 2021 | scris de Cristina Romanescu

Victor Ponta critică lipsa de reacţie a fostului preşedinte Traian Băsescu în cazul condamnării fiicei sale, Ioana Băsescu, în dosarul privind campania electorală din 2009.

Ponta, despre tăcerea lui Băsescu: «Cel care nu-şi apără copiii este un sub-om. Văd că lui i-e bine... »

Întrebat joi seara, în cadrul emisiunii ”Marius Tucă Show”, de la Aleph News, despre condamnarea la închisoare cu executare a Ioanei Băsescu şi a fostului ministru Elena Udrea, Victor Ponta l-a catalogat pe Băsescu ”sub-om”, pentru că nu şi-a apărat copilul.

””Prietena ta”, Elena Udrea, a primit ani grei de închisoare, cum comentezi?”, a deschis Marius Tucă subiectul.

”Îmi pare rău… Ce să comentez? Dacă în 2021 am ajuns să condamnăm pe cineva pentru fapte din 2009...

Eu un singur lucru am comentat. Mie-mi place America și cred ca pe Ivanka Trump nu o s-o condamne la nimic, nu cred că o să-i facă cineva dosar fiicei președintelui.

Mie nu-mi place de Băsescu, dar mi se pare că lupta trebuie să se dea între politicieni”, a răspuns Victor Ponta.

”Dar de ce crezi că tace prietenul tău, cel ”căruia nu i se spune numele”, în legătură cu această condamnare?”, a întrebat Marius Tucă, făcând referire la Traian Băsescu.

”Pentru că este un sub-om, cel care nu sare să-și apere copilul. Eu am trei copii și nu-l înțeleg pe cel care nu-și apără copii.

În general omul, și nu doar omul, ci și animalele, un câine, un cal… Domne, până te iei de pui lui, până acolo! Văd că lui, îi e bine…”, a comentat Victor Ponta.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnată, în 2 martie, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală din 2009. În acelaşi dosar, fostul ministru Ioana Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare.


CLICK - Follow us on Google News