3dots.ro

Primarul Iașiului, atacat cu iaurt, în timp ce se afla în Piața Unirii, de Ziua Principatelor – video

Primarul Iașiului, atacat cu iaurt, în timp ce se afla în Piața Unirii, de Ziua Principatelor – video

Incident la Iași, cu prilejul ceremoniilor dedicate Unirii Principatelor.

Primarul Mihai Chirica a fost atacat de un protestatar cu iaurt, în timp ce se afla în Piața Unirii. Cetățeanul a fost imediat preluat de forțele de ordine.

Edilul a declarat că bărbatul este un militar în rezervă și nu locuiește în județul Iași.

"Un domn s-a desprins din mulțime și a reproșat așa, la adresa României în general, o frustrare pe care a acumulat-o. A declarat că este un militar în rezervă și probabil că a acumulat diverse frustrări.

Este din afara județului Iași, a spus că este din Ploiești sau Pitești. Noi am vrut să rămâne în spiritul festiv al zilei de 24 ianuarie.

Nu pot să-i reproșez mare lucru, pentru că dacă a ajuns în această situație înseamnă că noi toți avem o vină. Dacă a dispărut dialogul și decența la momentele istorice al românilor, toți avem o vină, inclusiv clasa politică", a declarat primarul din Iași la Digi24.

În jur de 1000 de oameni au luat parte duminică evenimentele care au marcat Unirea Principatelor. O parte din eu au protestat față de întârzierea construirii autostrăzii A8, Autostrada Unirii. Nervos, unul dintre manifestanți a aruncat cu iaurt spre primarul Mihai Chirica. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU