Șefa Sănătății din Timiș, incapabilă să articuleze câteva cuvinte despre coronavirus: soție de fotbalist, pusă în funcție fără concurs – video

Șefa Direcției de Sănătate Publică din Timiș, Cornelia Malac-Cismaș, a fost incapabilă să articuleze explicații coerente în conferința de presă pe care a susținut-o pe tema coronavirusului. Da, din același oraș în care o consilieră a Teatrului de Stat German caută adresa de email a lui Molière

Cornelia Malac-Cismaș și-a oprit de câteva ori discursul, pe care îl învățase probabil pe de rost, cerând un pahar cu apă sau dând vina pe lumini sau pe starea de oboseală.

Cornelia Malac-Cismaș este reprezentanta Ministerului Sănătății în județul cu cele mai multe cazuri de coronavirus și ea este persoana care ar trebui să implementeze măsurile pentru gestionarea problemei.

Cornelia Malac-Cismaș a fost numită șefa DSP Timiș în septembrie 2018, când ministru al Sănătății era Sorina Pintea. Ea a fost numită șef interimar al instituției, fără să dea vreun concurs. Cornelia Malac a mai deținut cu titlu de interimat această funcție în perioada 2015-2017, potrivit DeBanat.ro.

Înainte de-a ajunge, în 2015, șefa DSP Timiș, Cornelia Malac a deținut funcția de director economic.

Ea este soția lui Romeo Malac, membru PSD și președintele Asociației Județene de Fotbal din Timiș. De asemenea, este cumnata lui Victor Malac, primar PSD în comuna Dumbrăvița.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories