Soţia lui Dan Barna ar fi folosit un limbaj vulgar la adresa membrilor USR: Că***** ăştia care nu au făcut nimic în campanie

Olguţa Dana Totolici, soţia lui Dan Barna, s-ar fi adresat într-un limbaj vulgar liderilor de organizaţii, la videoconferinţa de luni seara a preşedintelui USR cu aceştia, potrivit unui comentariu postat pe grupul intern al formaţiunii de un membru USR.

Dan Barna a avut o videoconferinţă, luni seara, cu liderii organizaţiilor USR, în care au discutat despre rezultatele din primul tur al alegerilor prezidenţiale.

La discuţiile avute au fost reproşuri la adresa vicepreşedintelui USR Ionuţ Moşteanu şi a şefului de campanie Cătălin Drulă, pentru strategia folosită la prezidenţiale şi a felului în care a fost făcută comunicarea, au declarat surse din partid.

”Doamna Olguţa, soţia preşedintelui USR Dan Barna, (membră sau nu a USR) s-a referit aseară, pe live-ul CP (Comitetul Politic – N.R.) informal la membrii USR: căcaţii ăştia care nu au făcut nimic în campanie”, potrivit comentariului unui membru al USR pe grupul intern de Facebook – ”Poiana lui Iocan”.

Soţia lui Dan Barna: Căcații ăştia care nu au făcut nimic în campanie

În dezbaterea avută, unii membrii USR, printre care Cosette Chichirău şi Tudor Benga, ar fi cerut demisia lui Dan Barna de la şefia partidului, potrivit surselor din partid.

În urma discuţiilor, liderul USR a decis să ceară un vot de confirmare a încrederii membrilor de partid în zilele următoare.

”Pentru mine, asumarea rezultatului de la alegeri este să revin la cei care mi-au dat votul lor: membrii USR. Vom organiza o consultare online a tuturor membrilor USR. Aceasta consultare e cu demisia mea pe masă. Vom decide împreună, ca întotdeauna, ca un partid democratic cum mergem mai departe”, a afirmat Dan Barna, potrivit comunicatului de presă al USR.