Ministrul propus la Dezvoltare explică de ce are o casă de 910 metri pătraţi: A greşit constructorul o grindă şi a ieşit un etaj

Ştefan Ion este propunerea PNL pentru portofoliul ministerului Dezvoltării. Prea multe lucruri nu se știu despre el, dar faptul că în declaraţia de avere a înscris o casă de 910 metri pătraţi, spune destul de multe…

Într-un reportaj realizat de Digi24 anul trecut, liberalul propus la mInisterul Dezvoltării încerca să ofere o explicație pentru dimensiunea impresionantă a casei dând vina pe constructor şi pe soţia lui.

Deci, țineți-vă bine, măgăoaia ar fi ieșit așa de mare deoarece constructorul ar fi montat în mod greşit o grindă şi aşa s-a trezit cu încă un etaj în locul mansardei, iar soţia lui a fost cea care a acceptat voința sorții, pentru că își dorea neapărat o casă mai mare. 

”Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească. (…)

Nu am spus niciodată că nu este mare, ba, din contră, eu sunt primul care spune că este o casă mare şi nu o recomand nici tinerilor, nici celor care doresc să îşi facă o casă acuma, să nu îşi facă aşa ceva. 120 mp, 130 mp, 140 mp cu garaj cu tot. E greu să ajungi dintr-o parte în alta, dacă uiţi telefonul la parter ai o problemă. Eh, cam aşa stau lucrurile", spunea Ştefan Ion. 

Vă dați seama ce-ar fi fost dacă, în nemernicia lui, constructorul ar fi greșit mai mult și săracul om s-ar fi trezit cu o ditamai Sagrada Familia sau cu un Luvru în curte, și-ar fi fost nevoit să strângă din dinți și să meargă mai departe… Oricum ar fi, se schimbă guvernările, românii se distrează la fel de mult!

Ministrul propus la Dezvoltare explică faptul că are o casă de 910 metri pătraţi