Tăriceanu, atac la Băsescu: A distrus tot ce a atins în viaţa lui. Şi-a nenorocit o parte din familie, şi-a abandonat la greu febleţea feminină

04 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Traian Băsescu, acuzându-l pe acesta că toată viaţa şi-a trădat partenerii politici, dar şi că a distrus viaţa unora din familie, iar la sfârşit şi-a abandonat ”febleţea feminină”, referindu-se la Elena Udrea.

Tăriceanu, atac la Băsescu: A distrus tot ce a atins în viaţa lui. Şi-a nenorocit o parte din familie, şi-a abandonat la greu febleţea feminină

”Când te înjură Băsescu e clar că eşti pe drumul cel bun. Bătrânul matroz nu poate să-mi ierte că nu am acceptat preluarea ostilă, în anul 2005, a PNL-ului de către el şi compania şi că am refuzat ca în calitate de Prim-Ministru să-i înghit toate mârlăniile. Adevărul e că atunci când unul ca Traian ”Petre-eşti-cel-mai-bun” Băsescu te face trădător, ori pur şi simplu când te înjură în orice mod, îţi face, de fapt, un mare serviciu de imagine“, a scris pe Facebook liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 
 
”Traian Băsescu a trădat şi a distrus tot ce a atins în viaţa lui, se ştie asta. Şi-a turnat la Securitate foştii colegi de şcoală, dorind să-i nenorocească pentru a-şi clădi o carieră de succes. Şi-a turnat la Securitate foşti camarazi de pe nave, motivând că aşa era fişa postului. A continuat să toarne la Securitate pe când era un foarte civil şef de agenţie la Anvers.

Mâine, dl.Petrov urmează să dea socoteală în Justiţie, la Curtea de Apel, pentru turnătoriile lui şi aş paria că va uza de toate tertipurile posibile ca să amâne cât mai mult verdictul. Deşi, în această privinţă, drumul e cu un singur sens, din câte am văzut cu toţii acum câteva luni, când s-au publicat turnătoriile lui“, a completat Tăriceanu. 
 
”Traian Băsescu l-a trădat pe Petre Roman şi i-a luat partidul, apoi l-a trădat pe Stolojan şi i-a luat candidatura. Şi-a trădat aliatul PNL imediat după alegeri, în 2005, forţând anticipate care să lase doar partidul său la putere; noroc că nu a putut trece peste opoziţia mea.

Traian Băsescu şi-a nenorocit o bună parte din familie, târâtă direct ori indirect în jocuri periculoase, care s-au lăsat cu ani grei de puşcărie. Şi-a abandonat la greu febleţea feminină, care i-a făcut jocurile până a ajuns după gratii. Dacă legendarul Midas transforma în aur tot ce atingea, legendarul Traian Băsescu - ”Mitas” a transformat şi continuă să transforme tot ce atinge în mizerie“, a conchis Tăriceanu.