Asta-i lipsea! Viorica Dăncilă și-a făcut cont de Facebook: 'De astăzi mă puteți găsi și aici'

06 Iun 2019 | scris de Anita Raicu

Realizând că bătălia pentru alegerile europarlamentare a fost pierdută și pe rețelele de socializare, premierul Viorica Dăncilă își redescoperă vocația de victimă, deschizându-și un cont oficial pe Facebook, despre care nu putem spune cât va putea suporta și cât va rămâne nesuspendat...

  • Asta-i lipsea! Viorica Dăncilă și-a făcut cont de Facebook: 'De astăzi mă puteți găsi și aici'

În prima postare făcută pe contul său de Facebook, Viorica Dăncilă afirmă că își dorește să dialogheze cu cetățenii.

”De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, a explicat șeful Guvernului, care până acum folosea pentru comunicare în social media doar un cont de Twitter, administrat de echipa de consilieri de la Palatul Victoria. 

Se pare că gestul în care își ține ochelarii în mână, de-abia dați jos de la ochi, a fost considerat că e cel mai avantajos, fiind prezent în ambele imagini urcate până acum pe contul de Facebook.

"Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", spunea Churchill.

Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.

Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.

Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.

De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oamen”, a scris Dăncilă.

După cum era de așteptat, în scurt timp, postarea a strâns un număr record de ironii și miștouri...

SHARE