3dots.ro

Bam, bam! Vlad Voiculescu a vorbit despre vaccinare, în loc de cancer, la o întâlnire la nivel european – video

Bam, bam! Vlad Voiculescu a vorbit despre vaccinare, în loc de cancer, la o întâlnire la nivel european – video

În afara faptului că a reușit să întârzie la o întâlnire de lucru cu ceilalți miniștri europeni, Vlad Voiculescu a abordat și o altă temă decât cea care era programată.

După ce a avut oarece greutăți în a fi prezent de la începutul discuțiilor, lipsa sa fiind motivată prin existența unor probleme tehnice, deși nu e foarte clar cum IT-ul l-ar fi împiedicat să-și ocupe scaunul, Vlad Voiculescu a pornit să turuiască, dar pe o altă temă decât cea programată.
 
Toţi ceilalţi miniştrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult şi degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi.

Social-democraţii, cei care au postat un clip video de la această întâlnire, cer demisia ministrului Vlad Voiculescu.

”De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunităţi europene de finanţare în contextul pandemiei. Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au scris reprezentanţii PSD pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs