O polițistă a murit în propria curte, după ce a fost lovită de o autoutilitară, lăsată neasigurată în pantă

22 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

O agentă de poliție din cadrul Postului de Poliție Cergău, județul Alba, și-a pierdut viața în propria curte, după ce a fost prinsă sub o autoutilitară care nu a fost asigurată corespunzător în pantă.

O polițistă a murit în propria curte, după ce a fost lovită de o autoutilitară, lăsată neasigurată în pantă

Tragedia s-a produs sâmbătă seara în curtea gospodăriei familiei agentei Ramona Ioana Micu din localitatea Mociu, județul Cluj.

Se pare că polițista în vârstă de 42 de ani a fost prinsă sub roțile autoutilitarei, după ce a încercat să oprească mașina care pornise din loc.

La locuința femeii s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU Cluj, însă, cu toate eforturile salvatorilor, care au scos-o de sub autilitară, polițista nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

”Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută (n.r. - sâmbătă seara). Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub roțile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba.


CLICK - Follow us on Google News