Ponta: Am sute de mesaje de la pesedişti. Toate încep cu «ai avut dreptate, am fost un prost»

10 Oct 2019 | scris de Anita Raicu

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat, după ce moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă a fost votată, că îi ”pare rău că şi-a bătut fosta echipă, dar social-demoraţii s-au bătut singuri, când nu au înţeles că modul lor de a face politică nu este corect”. 

Ponta: Am sute de mesaje de la pesedişti. Toate încep cu «ai avut dreptate, am fost un prost»

”Doamna Dăncilă chiar nu era adecvată pentru funcţia de prim-ministru şi e bine că azi se cam încheie o epocă proastă. Nu pot să mă bucur că mi-am bătut fosta echipă, dar cred că s-au bătut ei înșiși”, a spus Victor Ponta.

Ponta a explicat că 28 de parlamentari ai Pro România au semnat moţiunea şi au votat-o 31. În plus, el a menționat din nou ideea că va încerca să facă o majoritate cu PSD pentru a-i face preşedintelui Klaus Iohannis o propunere comună de premier.

”Oferta mea pentru foştii colegi de la PSD ramâne valabila. Chiar şi dupa moţiune. Cred că ar trebui să ne aşezam la masă să înţelegem că această guvernare s-a încheiat (...) Le ofer celor de la PSD trei propuneri de premier cu care să mergem la Iohannis”; a explicat acesta.

Ponta a explicat că persoana sa nu este una din cele trei propuneri ce le vor fi înaintate social-democraților şi a afirmat că a primit numeroase semnale de la membri PSD dispuşi să discute cu Pro România.

”Am telefonul plin cu mesaje de la pesedişti. Sute. Toate încep cu «ai avut dreptate, am fost un prost»”, a mai spus Ponta.


CLICK - Follow us on Google News