Poveste cu câini. Despre prietenie, loialitate, curaj - video

22 Dec 2018

Dacă vă era dor de o poveste care să vă încălzească inimile și să vă însenineze gândurile,  aici e locul potrivit. Și nu e vorba de oameni, parcă mai incapabili ca niciodată să se ajute și să

S-a întâmplat în Ucraina, în apropiere de Ujgorod și eroul principal este un câine, care avut grijă timp de două zile de companionul său aflat între șinele de cale ferată, rănit, incapabil să se mai deplaseze. L-a apărat, l-a încălzit și l-a protejat de roțile trenurilor.

Denis Malafeev, cel care le-a relatat povestea pe pagina sa de Facebook, spune că a fost anunțat de un prieten că, de două zile, doi câini sunt blocați chiar pe calea ferată, în apropierea satului Țeglovka.

Ajuns la fața locului, Denis Malafeev a trebuit să câștige încrederea câinelui ce-și apăra cu cerbicie prietenul. Dar, până să se întâmple asta un tren se apropia, și odată cu el o potențială dramă.

"M-am simţit groaznic. Iar câinele sănătos, s-a apropiat de căţeluşă, şi s-a culcat peste ea, apăsând-o spre pământ! Ambele animale au plecat capete, lipindu-se de pământ, și trenul a trecut pe deasupra lor!!! Băieți, câinele a făcut acest lucru două zile la rând! Gândiţi-vă!

Două zile a stat lângă ea ca să nu îngheţe şi a înfruntat pericolul de fiecare dată!!! Nu știu cum să numesc ceea ce s-a întâmplat acolo: instinct, dragoste, prietenie, loialitate. Dar ştiu sigur, nu sunt mulți oameni capabili de un astfel de sacrificiu!!! Este un exemplu pentru noi ", - spune Malafeev.

Un exemplu de devotament, prietenie, dragoste și loialitate. Urmăriți imaginile, avem ce învăța cu toți...

 

SHARE