Mamă ești toată viața! La 98 de ani s-a mutat în azil pentru a avea grijă de fiul său, de 80 de ani - video

19 Dec 2018

A fi mamă nu e o poziție din care să demisionezi sau care să se spulbere, atunci când cei pe care i-ai adus pe lume se descurcă singuri, Grija, înțelegerea și dragostea unei mame fac parte di

O britanică în vârstă de 98 de ani a fost nevoită să se mute în același azil cu fiul său, acum în vârstă de 80 de ani, pentru a-l asigura confortul și grija de care are nevoie, povestește Daily Mirror.

Ada Keating și fiul său au fost toată viața inseparabili, Tom nefiind căsătorit niciodată și petrecându-și toată viața în casa părintească.

În urmă cu un an, Tom a fost internat într-un azil, având nevoie de îngrijiri medicale. 

”Nu încetezi niciodată să fii mamă! În spun în fiecare seară ”Noapte bună!”, iar dimineața sunt din nou în camera lui pentru a-i spune ”Bună dimineața!”. Îi transmit când trebuie să coboare pentru micul-dejun. Atunci când mă duc la coafor, mă așteaptă, răbdător, să revin și e foarte drăguț când mă îmbrățișează”, a povestit Ada reporterilor britanici.

”Sunt foarte drăguți cei care au grijă de noi și sunt foarte fericit că acum și mama mea locuiește aici. Mă simt foarte bine pentru că e și ea aici și are grijă de mine. Chiar dacă uneori îmi mai atrage atenția să mă comport cuviincios”, spune și Tom.

Înainte de a se pensiona, Tom a fost pictor și decorator, iar Ada, asistentă medicală.

Mamă, la 98 de ani, internată în azil pentru a avea grijă de fiul său, de 80 de ani

SHARE