3dots.ro

Adrian Mititelu, mărturisiri despre cum a trecut prin perioada din închisoare: A fost cumplit

Adrian Mititelu, mărturisiri despre cum a trecut prin perioada din închisoare: A fost cumplit

Adrian Mititelu spune că a trecut prin momente groaznice în pușcărie.

Patronul al echipei FCU Craiova, Mititelu a fost condamnat în noiembrie 2020 la trei ani de închisoare din cauza transferului lui Mihai Costea la FCSB. El a fost elibert condiționat în luna iulie 2022.

Încarcercat la Penitenciarul Pelendava din Craiova, Mititelu a povestit prin ce a trecut în închisoare și care era ocupația lui în pușcărie.

"În Craiova, în penitenciarul de maximă siguranță, e foarte greu. Mai ales pentru mine, care nici nu știam cum arată un arest. Părea un vis.

Era pandemie când am fost încarcerat. În prima noapte am fost dus pe o secție de maximă siguranță, unde sunt încarcerați cei care comit fapte grave, omor. Am stat în camere mici, timp de 15 zile. A fost cumplit.

Am stat într-o celulă de 3×3. Toți de acolo țipau, urlau. Unii râdeau, alții mă încurajau, unii mă înjurau. Făceau glume Gata, te-a băgat Olguța la închisoare.

Eu tot credeam că se întâmplă ceva și nu rămâne sentința. Toți avocații erau optimiști. După câteva luni m-am obișnuit și am luat-o ca atare. Îmi era teamă că echipa nu rezistă. Nici pentru Adiță nu a fost ușor, avea 23 de ani și jumătate.

M-am gândit să scriu o carte. Dar nu pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu 20 de zile. Am multe de scris. M-am gândit la un titlu: ”50 de ani în fotbal”.

În detenție, inițial serveam mâncarea. Eram ospătar. Primeam mâncarea de la bucătărie și le-o puneam deținuților în farfurie", a povestit Adrian Mititelu la emisiunea GSP LIVE.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs