Fiul cel mic al lui Alain Delon: «Nu am o casa, contul meu este gol. Dar sunt copilul celui mai mare star al cinematografiei franceze»

Autor:

Data:

Fiul cel mic al lui Alain Delon: «Nu am o casa, contul meu este gol. Dar sunt copilul celui mai mare star al cinematografiei franceze»

Alain – Fabien Delon, fiul cel mic al lui Alain Delon, a acordat un interviu, in urma cativa ani, publicatiei Vanity Fair, versiunea italiana, dezvaluind aspecte din familia lui pe care nimeni nu le-ar fi crezut reale.

“Eu sa am o familie? Nu doar ca nu am avut si nu am, dar parintii mei sunt cei mai mari inamici ai mei. N-am avut niciodata o viata normala si incerc sa devin independent de ei.

Nu am o casa, contul meu bancar este gol. Dar sunt copilul celui mai mare star al cinematografiei franceze, un barbat bogat, care m-a abandonat”, spunea Alain-Fabien.

Averea lui Alain Delon ajunge la 80 de milioane de euro, conform publicatiei “People with Money”.

Destainuirile au mers si mai departe, tanarul acuzandu-l pe celebrul sau tata de acte de violenta inimaginabile fata de mama lui Alain – Fabien, Rosalie van Breeman, jurnalista si fost model.

“Mama a fost batuta de tata de nenumarate ori, i-a rupt opt coaste si nasul de doua ori. Dar de cate ori am vazut ca era violent cu ea, ii multumeam lui Dumnezeu ca astfel este pedepsita pentru rautatea ei. Mama, fratele meu Anthony stim foarte bine cat este de crud acest om”, a mai spus el revistei Vanity Fair.

In timp, relatia cu mama lui s-a mai imbunatatit. Alain Fabien a povestit intr-un alt interviu, realizat de curand de Vanity Fair editia spaniola,  ca a fost lasat pe drumuri de parintii sai, dupa ce, in urma unui incident cu o arma, in care a fost implicat, o fata a fost ranita grav.

El a marturisit ca nu a avut unde sa doarma si ca a incercat sa-si castige existenta in diverse moduri: “Am spalat masini, am fost zidar, nu m-am priceput la nimic”, marturisea el.

Numele de Delon insa l-a ajutat: a jucat intr-un film si, fiind un tanar extrem de aratos, apare ca model la diverse prezentari de moda pentru mari firme internationale.

Totusi, Alain spune ca niciodata nu si-a dat seama cat de adulat este tatal sau pana anul trecut, cand el insusi a pasit pe covorul rosu de la Cannes, in calitate de actor. “Nu doar ca toti fotografii prezenti ma strigau sa-mi faca poze, dar oamenii incercau sa ma atinga, atunci am inteles ce inseamna numele Delon”.

Alain – Fabien nu vrea sa faca pasul impacarii cu tatal sau: “Eu sunt aici, stie cum sa ma gaseasca, daca vrea sa vorbeasca cu mine”.

Leave a Comment