Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar: “Până și oamenii care m-au crescut au murit”

Alessandro Mucea este cunoscut în România, datorita emisiunii “SuperStar”, difuzată de Pro TV, al cărei castigator a și fost. A cucerit sufletul telespectatorilor cu vocea sa specială.

Povestea lui de viață este extrem de emoționantă, iar Antonia Fudulu l-a invitat la “Spune-mi CUM”, să o povestească: puștiul de 17 ani este un câștigător, deși auspiciile i-au fost nefavorabile, tatăl a murit când încă era în fașă, iar mama l-a părăsit.

Vorbește cu accent moldovenesc, îi place Bucureștiul și este foarte timid, “mi-i greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele și mă enervează timiditatea asta”, spune el.

“M-am născut la Roma, în Italia, dar am copilărit lângă Roman, de la trei ani jumatate – patru. Mama era în Italia și tata a murit când aveam șase luni, era supărat ca m-am născut și nu mă vedea, el rămpăsese in România, plus că și bea foarte mult”, își începe Sandro povestea.

“De renunțat, mama nu a renunțat la mine niciodată, dar s-a dus în Italia, la muncă, iar eu am rămas la mama și tatăl cumnatei mele. Mama trimitea bani acasă, n-a uitat niciodată, doar că nu avem o relație foarte strânsă, dar este mama mea, nu o judec”, mai spune băiatul,

Sandro mai are patru frați mai mari, de la trei ani jumătate a stat pe la fiecare dintre ei, până cand s-a luat decizia să fie crescut de părinții uneia dintre cumnate.

“Ei au fost părinții mei, ei m-au clădit, si îmi plăcea că, atunci când mergeam undeva, spunea că sunt copilul lui. Și îmi plăcea tare mult asta, dar s-au prăpădit și ei, am rămas fără ei când eram in clasa a IX-a.

Adică până și oamenii care m-au crescut au decedat. Am depășit momentul pentru că i-am simțit aproape pe fratele și cumnata mea, erau lângă mine, iar din punct de vedere material nu mi-a lipsit nimic”, spune Sandro.

“Eu mă critic mult, dar altfel sunt un optimist. Mama mai venea acasă o dată pe an, când putea, dar n-aveam așa o legătură strânsă. Eu nici nu prea pot să-mi manifest emoțiile, nu pot să mă bucur pe deplin, am o reținere, nu știu de ce, nici când am câștigat SuperStar n-am putut să-mi manifest emoțiile”, mai povestește băiatul. 

“Am început să cânt după ce am ascultat un băiat interpretând Je Suis Malade, m-a emoționat foarte tare”, i-a mărurisit el Antoniei Fudulu, la “Spune-mi CUM”.

“Am avut noroc când mi s-a schimbat vocea în adolescență, până atunci nu mi se părea ca aveam vreun talent în acest sens.

La începutul clasei a zecea am intrat în corul școlii, și acum sunt tot acolo, am avut curaj, mi-l pierdusem când am mai participat la un concurs, prin clasa a șaptea și am fost tare descurajat, mi-a pus cineva pe filmare că se sparge ecranul când cântam și tare m-am supărat”, își reamintește el.

“Acasă nu prea cântam, dar după ce am fost la un concurs, fratele meu m-au încurajat, dar cel mai mult m-au sprijinit profesorii de canto.

Și profesorii au zis să mă duc la SuperStar, m-am înscris online, eram nesigur pe mine, dar m-au ales la preselecții, am trecut prin diverse probe, cel mai tare m-a surprins că atâta lume m-a încurajat, că eu mă tot întrebam ce le place așa mult”.

Ce planuri pentru viitor are acest adolescent si dacă mama s-a întors după ce a căștigat SuperStar, se poate afla urmărind întreaga emisiune.

Astfel de povesti emotionante pot fi urmărite urmărind înregistrările emisiunii realizate de Antonia Fudulu, sub brandul “Spune-mi CUM”. 

Emisiunea "Spune-mi CUM!, cu Antonia Fudulu" este difuzată în fiecare duminică pe pagina de Facebook a Antoniei Fudulu –  facebook.com/byantonia.ro

 

Etichete:

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

O bătrână din Spania și-a găsit casa ocupată de un cuplu de români. ”Cunoaștem legea, atât timp cât nu există plângere, nu putem fi evacuați!” – video

Un cuplu de români a produs controverse în Spania după ce s-a mutat într-o locuință ce părea abandonată, în cartierul Lavapiés din Madrid. Proprietara casei

Drogul violului, extrem de periculos, dă dependență de la a treia utilizare! Psiholog: ”Este posibil să asistăm la drame uriaşe”

Psihologul Eduard Bondoc, specialist în medicină la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizează că cel mai periculos drog este cel cunoscut ca „drogul violului”, care

Președintele Croației I-a numit ”țărani analfabeți” pe judecătorii care îl împiedică să se autodesemneze premier după alegeri

Preşedintele Croației, care în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare desfășurate recent a susținut că este și candidat pentru funcția de prim-ministru, nu va putea prelua

Un miliardar german și-ar fi înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta sa, rusoaică, la Moscova

Un cetățean german, miliardar, care a fost declarat în mod oficial decedat în 2021, la trei ani după ce dispăruse fără urmă în Alpii elvețieni,

Joe Biden, ținta ironiilor, după ce a povestit că unchiul său ar fi fost mâncat de canibali – video

Joe Biden a reușit să provoace din nou stupoare după ce, joi, a povestit o istorie de familie în care, omagiindu-și unchiul, a afirmat că