Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar: “Până și oamenii care m-au crescut au murit”

Alessandro Mucea este cunoscut în România, datorita emisiunii “SuperStar”, difuzată de Pro TV, al cărei castigator a și fost. A cucerit sufletul telespectatorilor cu vocea sa specială.

Povestea lui de viață este extrem de emoționantă, iar Antonia Fudulu l-a invitat la “Spune-mi CUM”, să o povestească: puștiul de 17 ani este un câștigător, deși auspiciile i-au fost nefavorabile, tatăl a murit când încă era în fașă, iar mama l-a părăsit.

Vorbește cu accent moldovenesc, îi place Bucureștiul și este foarte timid, “mi-i greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele și mă enervează timiditatea asta”, spune el.

“M-am născut la Roma, în Italia, dar am copilărit lângă Roman, de la trei ani jumatate – patru. Mama era în Italia și tata a murit când aveam șase luni, era supărat ca m-am născut și nu mă vedea, el rămpăsese in România, plus că și bea foarte mult”, își începe Sandro povestea.

“De renunțat, mama nu a renunțat la mine niciodată, dar s-a dus în Italia, la muncă, iar eu am rămas la mama și tatăl cumnatei mele. Mama trimitea bani acasă, n-a uitat niciodată, doar că nu avem o relație foarte strânsă, dar este mama mea, nu o judec”, mai spune băiatul,

Sandro mai are patru frați mai mari, de la trei ani jumătate a stat pe la fiecare dintre ei, până cand s-a luat decizia să fie crescut de părinții uneia dintre cumnate.

“Ei au fost părinții mei, ei m-au clădit, si îmi plăcea că, atunci când mergeam undeva, spunea că sunt copilul lui. Și îmi plăcea tare mult asta, dar s-au prăpădit și ei, am rămas fără ei când eram in clasa a IX-a.

Adică până și oamenii care m-au crescut au decedat. Am depășit momentul pentru că i-am simțit aproape pe fratele și cumnata mea, erau lângă mine, iar din punct de vedere material nu mi-a lipsit nimic”, spune Sandro.

“Eu mă critic mult, dar altfel sunt un optimist. Mama mai venea acasă o dată pe an, când putea, dar n-aveam așa o legătură strânsă. Eu nici nu prea pot să-mi manifest emoțiile, nu pot să mă bucur pe deplin, am o reținere, nu știu de ce, nici când am câștigat SuperStar n-am putut să-mi manifest emoțiile”, mai povestește băiatul. 

“Am început să cânt după ce am ascultat un băiat interpretând Je Suis Malade, m-a emoționat foarte tare”, i-a mărurisit el Antoniei Fudulu, la “Spune-mi CUM”.

“Am avut noroc când mi s-a schimbat vocea în adolescență, până atunci nu mi se părea ca aveam vreun talent în acest sens.

La începutul clasei a zecea am intrat în corul școlii, și acum sunt tot acolo, am avut curaj, mi-l pierdusem când am mai participat la un concurs, prin clasa a șaptea și am fost tare descurajat, mi-a pus cineva pe filmare că se sparge ecranul când cântam și tare m-am supărat”, își reamintește el.

“Acasă nu prea cântam, dar după ce am fost la un concurs, fratele meu m-au încurajat, dar cel mai mult m-au sprijinit profesorii de canto.

Și profesorii au zis să mă duc la SuperStar, m-am înscris online, eram nesigur pe mine, dar m-au ales la preselecții, am trecut prin diverse probe, cel mai tare m-a surprins că atâta lume m-a încurajat, că eu mă tot întrebam ce le place așa mult”.

Ce planuri pentru viitor are acest adolescent si dacă mama s-a întors după ce a căștigat SuperStar, se poate afla urmărind întreaga emisiune.

Astfel de povesti emotionante pot fi urmărite urmărind înregistrările emisiunii realizate de Antonia Fudulu, sub brandul “Spune-mi CUM”. 

Emisiunea "Spune-mi CUM!, cu Antonia Fudulu" este difuzată în fiecare duminică pe pagina de Facebook a Antoniei Fudulu –  facebook.com/byantonia.ro