3dots.ro

Doctoriţă de la SMURD, în Atlasul Frumuseţii: Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în Rai

Doctoriţă de la SMURD, în Atlasul Frumuseţii: Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în Rai

Giorgiana Loredana Matei, medic în echipa SMURD Iaşi, a fost inclusă în ”Atlasul Frumuseţii”, proiectul foto-jurnalistic al Mihaelei Noroc.

Tânăra doctoriță este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iaşi, specializarea Medicină Generală. Ulterior, a ales medicina de urgenţă, iar de trei ani este medic specialist.

”Am 33 de ani şi până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viaţa personală, nu m-am căsătorit şi nici nu am copii”, a spus tânăra într-un interviu acordat BZI

Evident, frumuseţea doctoriţei SMURD a fost recunoscută şi înainte de a fi inclusă în ”Atlasul Frumuseţii”, dacă ne raportăm la reacţiile pe care le strânge la fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. 

Despre intervenţiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului îşi aduce aminte cu drag. Una dintre ele i-a rămas în minte şi o amuză şi acum. 

”Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce îşi pierduse cunoştinţa şi pe care îl însoţeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine şi m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în rai”, îşi aminteşte dr. Giorgiana Matei.

Medicul mai spune că frumuseţea nu este întotdeauna un avantaj și că a fost numită de-a lungul timpului şi ”păpuşă”, şi ”duduie”.

”Atlasul Frumuseţii” include 500 de portrete de femei din toată lumea. La peste 8 ani de la lansare, proiectul a ajuns un reper global în promovarea diversităţii culturale.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs