3dots.ro

Insider. Mărturia unui bărbat care a asistat la propria moarte. „Nu îmi mai e teamă! Am revenit la viață după ce am stat 45 de minute într-un sac mortuar”

Insider. Mărturia unui bărbat care a asistat la propria moarte. „Nu îmi mai e teamă! Am revenit la viață după ce am stat 45 de minute într-un sac mortuar”

Un american din Texas a relatat experiența prin care a trecut după ce a fost găsit inconștient în toaleta unui fast-food, iar medicii sosiți la fața locului au constatat decesul și l-au pus într-un sac mortuar. Din fericire, în drum spre morgă, după 45 de minute, un medic care i-a verificat pulsul a constatat că încă trăia și a putut să-l resusciteze…

Vincent Tolman, din Texas, a povestit pentru Insider experiența care spune că l-a făcut să nu se mai teamă de moarte.

„Prietenul meu și cu mine luasem un supliment pe care îl cumpărasem online, dar în momentul în care l-am consumat, am știut că ceva nu era în regulă. Ne-am repezit la cel mai apropiat restaurant în speranța că dacă vom mânca ceva ne vom simți mai bine.

Nu a fost așa, am început să simt o stare de greață, așa că m-am dus la toaletă. Deodată, un fior rece ca gheața mi-a trecut prin corp și mi-a cuprins pieptul și totul a început să se învârtească în jur”, a spus bărbatul.

El susține că apo și-a văzut propriul trup cum zace pe podea toaletei.

„Îl descriu ca fiind „trupul” deoarece nu m-am recunoscut la început. Persoana pe care am văzut-o nu semăna cu mine, arăta ca un cadavru. Am urmărit cum serviciile de urgență au încercat resuscitarea, dar la scurt timp s-au oprit și au renunțat. Au băgat corpul într-un sac mortuar galben aprins și l-au transportat în ambulanță”, spune Vincent Tolman.

El a povestit că după aproximativ 45 de minute, în ambulanță, un medic a decis să-i verifice din nou pulsul și a constatat că e încă în viață.

„Medicul a spus mai târziu că, după mai multe minute de verificări și reverificări,  a simțit un puls slab pe piciorul meu. A intevenit imediat și a început să alimenteze plămânii cu oxigen și să conecteze un defibrilator.

După prima undă de șoc nu a fost niciun răspuns, dar după a doua rundă a obținut o bătaie a inimii, iar după a treia rundă a obținut o bătaie constantă a inimii. Era slabă, dar era constantă și era suficientă pentru a susține viața”, a spus bărbatul care a povestit că a dat ochii cu moartea.

În momentul în care a ajuns la spital, el a început să aibă convulsii și să vomite.

„Dintr-o dată am simțit că cineva îmi lega brațul stâng și mi-am dat seama – trupul era, de fapt, al meu. A fost sfâșietor… Cum se putea ca în tot acest timp să fi asistat la propria mea moarte?

Am fost în comă timp de trei zile, declarată oficial de către medici – în moarte cerebrală. Medicii au spus familiei mele că aveam șanse mici de supraviețuire”, a spus el.

Bărbatul a povestit că după trei zile a deschis ochii și că se simțea bine fizic. Medicul neurolog care l-a tratat a declarat că acest caz este un „miracol”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs