3dots.ro

Povestea impresionantă a bătrânului care, la 82 de ani, muncea încă 9 ore pe zi – video

Povestea impresionantă a bătrânului care, la 82 de ani, muncea încă 9 ore pe zi – video

O acțiune colectivă de binefacere a reușit să producă o minune în viața unui veteran al marinei americane, care, la 82 de ani, mergea în continuare la muncă pentru a se întreține, scrie The Guardian.

Warren ”Butch” Marion, în vârstă de 82 de ani, un veteran al marinei americane din Maryland, era unul dintre zecile de mii de americani nevoiți să muncească la vârste înaintate pentru a-și asigura traiul zilnic.

Roy McCarty, deținătorul unei mici afaceri locale și posesorul unui canal de TikTok cu o mulțime de urmăritori, a fost impresionat de povestea bătrânului și a organizat o strângere de fonduri online în urma căreia a reușit să strângă 100.000 de dolari, pe care i-a donat veteranului.

”Am fost uimit să-l văd pe acest om în vârstă încă chinuit. Lucra în ture de 8 până la 9 ore”, a scris McCarty.

McCarty spune că acțiunea sa a fost inspirată de alte strângeri de fonduri de pe rețelele sociale ce au drept scop să ajute persoanele în vârstă ”să se pensioneze”.

”Tot ceea ce vă pot spune este că Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat pentru ceea ce am făcut în tinerețe”, a spus Marion atunci când a primit banii.

El a spus că îi va folosi pentru a plăti ipoteca pe care o are la bancă asupra casei sale și că se va retrage de la Walmart.

Mulți americani se luptă să economisească destui bani pentru a se putea retrage din activitate. Potrivit Rezervei Federale, un sfert dintre cei nepensionați afirmă că nu au economii sau fonduri de pensie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs