Mesajul emoționant al unui bătrân, văduv, care își dorește un prieten la masa de Crăciun: ”Nu pot să trec singur prin această perioadă!”

07 Dec 2020 | scris de Ioana Tomozei

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, rămas văduv după ce soția lui a murit de cancer în urmă cu câteva luni, a simțit nevoia să facă un apel pentru găsirea unei persoane cu care să împartă masa de Crăciun, scrie Daily Mail.

Mesajul emoționant al unui bătrân, văduv, care își dorește un prieten la masa de Crăciun: ”Nu pot să trec singur prin această perioadă!”

”Nu pot să trec singur prin această perioadă a anului”, spune Tony Williams.

Williams a mai făcut un apel, într-un ziar local, pentru ca oamenii să-i trimită scrisori în timpul carantinei, ceea ce s-a dovedit a fi un succes răsunător.

Tony Williams, care locuiește în orășelul Alton, din Marea Britanie, spune că a lăsat pliante în cartierul în care locuiește, promițând o ”sărbătoare somptuoasă, cu vinuri fine și o conversație bună”.

Soția lui William, Jo, a murit de cancer pancreatic în luna mai a acestui an, la scurt timp după ce cuplul s-a mutat în Alton, pentru ca ea să fie mai aproape de sora ei.

Așa se face că bărbatul de 75 de ani nu are prieteni în zonă și se teme să nu petreacă sărbătorile de unul singur.

De profesie fizician, Tony le-a spus jurnaliștilor britanici cu lacrimi în ochi că soția lui a fost cea mai frumoasă persoană pe care a întâlnit-o vreodată. ”Era totul. Eram suflete pereche. Totul s-a întâmplat atât de repede. A murit în brațele mele în nouă zile".

”Nu pot să trec singur prin această perioadă a anului. Îmi place să gătesc și sunt un pic cunoscător de vinuri, dar ceea ce voi decide să gătesc de Crăciun depinde de cine mi se va alătura”, a mai spus el.


CLICK - Follow us on Google News