Un cățel cu doar trei lăbuțe, dar inimos, a salvat viaţa unui bebeluș îngropat de către mama sa

18 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Un câine cu handicap a devenit erou după ce a salvat viaţa unui bebeluş îngropat de către mama sa, o adolescentă de 15 ani, într-un câmp din nord-vestul Thailandei, a anunţat poliţia locală, citată de BBC.

Un cățel cu doar trei lăbuțe, dar inimos, a salvat viaţa unui bebeluș îngropat de către mama sa

Nou-născutul fusese îngropat de mamă sub un strat de gunoi în apropierea unei ferme, dar, spre norocul său, a fost găsit în aceeaşi zi de către Ping Pong, un câine cu numai trei picioare.

Ping Pong și-a alertat stăpânul, un păstor, lătrând și scormonind pământul în locul în care fusese îngropat micuțul. 

”Bănuim că nu trecuse mult timp de când bebelușul fusese îngropat“, a declarat un poliţist local, precizând că bebeluşul a fost transportat la spital şi este sănătos.

”Ping Pong este iubit de tot satul. E un câine într-adevăr uluitor. Și-a pierdut piciorul într-un accident, după ce a alergat după o mașină. L-am ținut lângă mine pentru că este loial și ascultător. Mă însoțește în .fiecare zi, când plec la câmp cu vitele”, a spus stăpânul lui Ping Pong.

Mama micuțului salvat de câine este acuzată de abandon și tentativă de omor. Se presupune că a dorit să scape de bebeluș de frica părinților săi, de care ascunsese sarcina. 


 


CLICK - Follow us on Google News