3dots.ro

Un cățel a murit de tristețe, abandonat de stăpânul său pe un aeroport

Un cățel a murit de tristețe, abandonat de stăpânul său pe un aeroport

Câinele este cel mai bun prieten al omului! Învățăm chestia asta din primii ani de viață, ce nu conștientizăm cât de puternică este această legătură, și așa, se întâmplă ca de multe ori omul să nu fie cel mai bun prieten al câinelui, chiar, uneori, devine chiar dușmanul lui…

Un cățel credincios a fost abandonat de stăpânul său pe un aeroport columbian. A murit după o lună, fără să-și mai dorească să trăiască singur.

Cățelul, botezat de veterinarii care au avut grijă de el ”Nor călător”, după numele unei melodii celebre, a petrecut o lună de zile în terminalulul aeroportuluI Palonegro din Columbia, sperând că stăpânul său se va întoarce.

Pasagerii spun că animalul i-a impresionat profund, se apropia de călătorii sosiți pe aeroport și-i adulmeca, dorind să se asigure că e și stăpânul lui printre ei, apoi se retrăgea trist în colţul său.

Pasagerii, dar şi angajaţii aeroportului, i-au oferit hrană, dar animalul a refuzat să mănânce.

În final, când starea de sănătate a cățelului s-a degradat, personalul aeroportului a apelat la veterinari, care l-au hrănit intravenos. Nu a fost suficient, cățelul dorindu-și mai degrabă moartea, decât viața fără stăpân, scrie The Sun.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs