Povestea impresionantă a câinelui care a supraviețuit după ce stăpânii i-au făcut injecția letală și l-au îngropat în pădure

12 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Un câine perfect sănătos, care a fost îngropat de stăpânii lui după ce i-au administrat o injecție letală, a supraviețuit și a reușit în mod miraculos să se dezgroape și să caute ajutor, scrie Yahoo News.

Povestea impresionantă a câinelui care a supraviețuit după ce stăpânii i-au făcut injecția letală și l-au îngropat în pădure

Kiryusha, o femelă de ciobanesc german în vârstă de șapte ani, a reușit să iasă din groapa în care o aruncaseră stăpânii ei și s-a târât prin pădure spre cel mai apropiat drum pentru a cere ajutor.

Olga Lystseva, de 39 de ani, a remarcat din mașină câinele, care abia mergea prin ploaie, pe marginea unei autostrăzi din nordul Rusiei, dar și-a continuat drumul.

Nu și-a putut lua gândul de la patrupedul care părea în suferință și s-a întors după ce parcursese mai mulți kilometri,

A găsit-o pe Kiryusha udă și epuizată pe marginea drumului. A luat-o pe în mașină, i-a dat de mâncare, iar apoi a predat-o unui serviciu de salvare a animalelor abandonate.

Voluntarii au făcut investigații și în scurt timp i-au descoperit pe stăpânii câinelui, care au încercat să explice că au decis să-l eutanasieze pentru că era bolnav.

Cuplul a recunoscut că i-a injectat un medicament letal, apoi l-au îngropat departe de casă, aproape de autostrada Ukhta-Syktyvkar.

Dar, după ce i-au făcut mai multe teste medicale, veterinarii au constatat că animalul nu numai că nu avea probleme medicale, ba chiar era sănătos. Confruntați cu aceste informații, stăpânii au recunoscut că a fost ”o greșeală” și și-au cerut scuze.

După ce un post local de televiziune i-a prezentat povestea, Kiryusha a fost adoptată.


CLICK - Follow us on Google News