Ce șanse ai să te ia un taximetrist, fără bani de ajuns, cu un copil bolnav, noaptea?

Cu un copil bolnav, în plină noapte, un tată din Constanța a apelat la un taximetrist. A avut parte de surpriza vieții lui!

Cu doar 50 de lei în buzunar și copilul bolnav, la ora 3:00 de noapte, un constănțean a fost nevoit să apeleze la un taxi pentru a ajunge la acasă, în Murfatlar. Numai că suma pe care o avea în buzunar era departe de ceea ce cereau taximetriștii la acea oră târzie pentru o cursă în afara orașului. 

Omul ajunsese la Urgențe cu Salvarea, în jurul orei 2:00 noaptea, având copilul cu febră și probleme respiratorii. După o oră, nefiindu-i internat copilul a fost nevoit să se îndrepte spre casă.   

Când a auzit câți bani oferă pentru cursă, primii doi taximetriști pe care i-a solicitat l-au refuzat. Un al treilea însă, s-a îndurat de tatăl ce-și căra copilul răcit în brațe și l-a ajutat să iasă din necaz. 

Impresionat de omenia taximetristului, tatăl a postat a doua zi un mesaj de mulțumire pe grupul de Facebook ”Clubul taximetristilor”.

Cinste si respect Domnului George, taximetrist cu un Logan din Constanța
”La ora 02.00, am fugit la 20 de kilometri de casă, cu salvarea, la Urgențe Constanta. Pe la 3 jumate mi-au dat drumul din spital. Toți banii luați în grabă, la mine, erau 50 lei.

Ies afară, cu copilul îmbrăcat în pijămăluță, desculț, cu un maieu și o geaca pe deasupra.

Copilașul are 1 an si 4 luni și avea roșu în gât, mai avansat, nu prea putea sa respire. În față la spital erau cinci taxiuri.

Le iau pe ultimele trei: primul, un un om în vârstă, cu un Opel Astra, mi-a cerut 80 de lei până la Murfatlar de la Constanța, pe motiv că mașina lui dus-intors ia de 50 lei cel puțin.

Al doilea, 70 de lei, că așa ia el de fel.

Văzându-mă domnul George cum ma eram, cu copilul în brațe, face: hai la mine!

Îi spun că am doar 50 lei, iar el zice: hai lasă banii că ești cu copilul răcit și asta este este mai important.

La final am insistat să îi înmânez banii pe care îi aveam, pe care cu greu i-a luat. 

Cinste și respect! Jos pălăria! Păcat că dăm de oameni de genul acesta foarte rar care să te înțeleagă la necaz”, a scris tatăl copilului pe Facebook.