Dezvăluiri după aproape 70 de ani! Elvis Presley a devastat casa unui prieten: ”A trebuit să folosesc o greblă, înainte să mătur!”

Dezvăluiri după aproape 70 de ani! Elvis Presley a devastat casa unui prieten: ”A trebuit să folosesc o greblă, înainte să mătur!”

Russ Tamblyn, un actor american acum în vârstă de 89 de ani, povestește în memoriile sale despre momentul în care l-a găzduit pentru o perioadă pe Elvis Presley în casa lui din Malibu, California, în 1957. Deși a primit asigurări că nu vor fi probleme și că va fi o ședere liniștită, la întoarcere și-a găsit casa devastată, cu mâncare pe jos, pahare sparte și gunoi peste tot, scrie People.

Russ Tamblyn, cunoscut pentru rolurile din ”Șapte mirese pentru șapte frați” (1954) și ”West Side Story (1961), povesteșe că l-a cunoscut pe Elvis Presley înainte ca regele Rock’n’Roll să filmeze pelicula ”Jailhouse Rock”, în 1957, și că i-a permis să folosească locuința sa, pentru ceea ce urma să fie o ”escapadă liniștită”, în timp ce el era plecat din oraș pentru o filmare.

Tamblyn afirmă că deși cunoștea faptul că Presley ”călătorea cu un anturaj mare”,  nu a fost pregătit pentru haosul pe care l-a produs rock-starul pe proprietatea sa din Malibu, California.

”Casa mea s-a transformat într-un dezastru total. Erau sandvișuri cu unt de arahide și banane pe jumătate mâncate lăsate cam peste tot, chiar și în interiorul așternuturilor din pat și în sertarele noptierelor.

Din cele peste 24 de pahare pe care le țineam într-un dulap din bucătărie, mai rămăseseră doar două. Erau multe cioburi sparte împrăștiate pe podea, împreună cu grămezi de gunoi. Era așa o mizerie încât a trebuit să folosesc o greblă, înainte să mătur”, a rememorat actorul.

Când l-a întrebat pe Elvis cum este posibil un asemenea dezastru, regele Rock’n’Roll, care avea numai 22 de ani, și-a asumat rapid responsabilitatea: ”Și-a cerut mii de scuze și a recunoscut că lucrurile au scăpat puțin de sub control. L-a pus pe managerul său, colonelul Tom Parker, să-mi trimită un cec pentru a acoperi pagubele”.

Născut pe 8 ianuarie 1935, Elvis Presley a murit la 42 de ani, pe 16 august 1977, la locuința sa, Graceland. Cauza decesului a fost un atac de cord provocat de medicamentele luate în exces în ultimii ani de viață.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories