3dots.ro

În câteva secunde de inconștientă, un tânăr a trăit zece ani dintr-o viață perfectă la care visa

În câteva secunde de inconștientă, un tânăr a trăit zece ani dintr-o viață perfectă la care visa

Există extrem de multe relatări ale unor persoane care au trecut prin experiențe aproape de moarte și de efectul pe care l-au produs asupra lor, multe teorii încercând să le explice, fără să ofere o soluție foarte clară. 

Una dintre persoanele care au trecut print-o asemenea experiență, un tânăr, și-a împărtășit propria poveste pe rețeaua de socializare Reddit, unde a devenit rapid virală fiind intens comentată.

El a povestit cum, în urma unei altercații pe stradă, a fost lovit puternic, iar în perioada cât a fost inconștient "a trăit” o întreagă viață, scrie Bored Panda.

În vis, tânărul a cunoscut o fată, de care s-a îndrăgostit și pe care cu greu a convins-o să-i fie iubită, dar într-un final, după doi ani de relație, s-au căsătorit și au făcut doi copii. Pe lângă o viață de familie fericită, avea o carieră de succes, fiind personaj în viața la care visase întotdeauna.  Până în momentul în care totul s-a dărâmat, transformându-se într-un coșmar.

"Într-o zi, în timp ce stăteam pe canapea, am observat că persectiva din care vedeam veioză era ciudată, era invers. Era tot 3D, dar ceva era în neregulă. Încremenisem, nu puteam să-mi iau ochii de la ea. Am stat treaz toată noaptea și m-am uitat la ea. În următoarea zi, nu m-am dus la muncă. Aveam o sezație ciudată provocată de acea veioză

Nu mai mâncam, mă mai ridicam de pe canapea doar ca să merg la toaletă. După trei zile, soția mea, îngrijorată, a adus o persoană să vorbească cu mine. Ea a fost atât de speriată de comportamentul meu încât s-a mutat din casă și a luat și copiii.

Toate astea s-au petrecut exact înainte să-mi dau seama că nimic nu e real: casa, soția, copiii. Ultimii 10 ani din viața pe care credeam că o am nu erau reali”, a relatat bărbatul.

”Am început să o aud zarvă, voci în jurul meu și pe cineva care la un moment spune: ”Mi-a căzut un dinte”, apoi am deschis ochii. Eram întins pe trotuar, înconjurat de oameni, speriați. Eram foarte confuz. Apoi, am fost dus la spital, unde mi s-au făcut mai multe teste.

Am trecut printr-o depresie oribilă timp de trei ani. Sufeream pentru că mi-am pierdut soția și copiii și încercam să accept că ei nu au existat. Mi-a fost frică că voi înnebuni și speram să-i mai văd în vise, noaptea. Lucru care nu s-a întâmplat. L-am visat doar de câteva ori pe fiul meu mai mic. Are mereu cinci ani și niciodată nu pot să aud ce zice”, a mai povestit bărbatul pe Reddit.

Mulți dintre utilizatorii care au citit povestea au remarcat asemănarea cu filmul ”Inception” sau cu un episod din serialul Star Trek, despre care tânărul a ținut să precizeze că nu le-a văzut niciodată.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs