N-a vrut să-și lase mama să se stingă singură în spital și s-a cățărat zilnic până la fereastra ei

22 Iul 2020 | scris de Ioana Tomozei

Ca să nu-și lase mama singură într-un moment dificil al vieții, un bărbat de 30 de ani a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla internată. Întâmplarea s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia s-a stinst.

N-a vrut să-și lase mama să se stingă singură în spital și s-a cățărat zilnic până la fereastra ei

Poveste emoționantă s-a petrrecut din Palestina, fiind relatată de presa locală și preluată de Il Messaggero.

Personajul central este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă.

”Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a declarat tânărul.

Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.


CLICK - Follow us on Google News