Povestea fiicei secrete a lui Frank Sinatra: «Nu m-a recunoscut niciodată, dar eu ştiu foarte bine că sunt fiica lui»

14 Dec 2021 | scris de Anita Raicu

Deana Sinatra are 63 de ani, trăieşte în Australia şi are o poveste pe care o spune cu lacrimi în ochi atunci când are ocazia

Povestea fiicei secrete a lui Frank Sinatra: «Nu m-a recunoscut niciodată, dar eu ştiu foarte bine că sunt fiica lui»

"Mi-a lăsat pentru totdeauna un gol imens în suflet. Să nu fi luată de tatăl tău niciodată în braţe, să nu-l auzi niciodată spunându-ţi că te iubeşte este devastator. 

Iar peste toate, să fii etichetat drept un copil din flori, asta îţi lasă o rană adâncă. Poate că familia Sinatra nu m-a recunoscut niciodată, dar eu ştiu foarte bine că sunt fiica lui”, mărturisește Deana Sinatra pentru ediția din Noua Zeelandă a revistei "Woman's Day".

Care este povestea ei?

Mama sa, Eva Bartok, o actriță cu origini maghiare, l-a cunoscut pe Frank Sinatra la o petrecere la Hollywood în 1956.

"Mama l-a întâlnit după al patrulea ei mariaj, cel cu Curd Jurgens. Pe atunci, Frank se despărţise de Ava Gardner. Iar el şi mama au avut o aventură toridă vreme de vreo patru luni.

Mama mi-a spus că s-a îndrăgostit nebuneşte de el şi când şi-a dat seama că e însărcinată, a fugit la Londra. Apoi îmi amintesc vag că pe la trei ani am intrat într-o cameră, iar mama mi-a arătat un album cu imaginea lui Frank Sinatra şi mi-a spus: Tati! El e tati.

Ea nu avea nicio îndoială că el este tatăl meu. Mai târziu, când aveam 15 ani, am avut o discuţie cât se poate de sinceră cu ea şi mi-a povestit că, pentru a evita scandalul, trecuse numele fostului ei soţ pe certificatul meu de naştere. Dar pentru motive evidente, este imposibil ca Jurgens să fi fost tatăl meu biologic.

Eu şi mama am locuit împreună în Los Angeles. Ea l-a contactat la un moment dat pe avocatul lui Sinatra, iar Sinatra a sunat-o pe mama. Au vorbit puţin superficial, iar el a promis că va reveni cu un telefon. Niciodată n-a făcut-o, iar eu m-am simţit îngrozitor de singură. M-am simţit neiubită şi respinsă.

Văzând în ce stare eram, mama m-a încurajat să-i scriu lui Frank. El mi- a răspuns: ”Îmi pare rău, am probleme cu copiii mei şi nu te pot ajuta. Nu sunt pregătit să aduc încă un copil în familia mea”", s-a confesat Deana.

"Niciodată nu a confirmat că sunt fiica lui - dar niciodată nu a negat", spune ea despre artistul care s-a stins din viaţă în 1998.

În mod ironic, prin anii '80, Deana a jucat într-un film cu Frank Sinatra Jr. - dar spune că s-a temut să îi dezvăluie că au acelaşi tată pentru a nu fi concediată.

Încercările sale în a-și construi o carieră la Hollywood nu au dat rezultate, aşa că, în cele din urmă, Deanna s-a mutat în Australia, împreună cu cei doi copii ai săi.

În ciuda faptului că nu a fost recunoscută, Deana a decis să adopte numele de familie Sinatra, pentru a construi, măcar așa, o relație cu tatăl pe care nu l-a avut niciodată.

”Mi-am schimbat numele de familie înainte de a muri el. În acte m-am născut Deanna Jurgens, apoi am luat numele de familie al mamei mele, Deanna Bartok, apoi m-am căsătorit... 

Dar la un moment dat mi-am spus, nu, îmi voi revendica această moștenire. Este tot ceea ce mi-a stat în putere pentru a face parte din ”clanul” Sinatra. Sunt o Sinatra, în ciuda faptului că nu m-a recunoscut, că familia lui nu m-a recunoscut, sunt copilul lui”, mărturisește Deana.


CLICK - Follow us on Google News