Mesajul de încurajare al lui Gigi Becali pentru Teodora Stoica, diagnosticată cu cancer: „Este un test. Să credeți în Dumnezeu!”

Mesajul de încurajare al lui Gigi Becali pentru Teodora Stoica, diagnosticată cu cancer: "Este un test. Să credeți în Dumnezeu!"

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, a povestit în cadrul unui podcast încercările prin care a trecut în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer, la numai 25 de ani.

„Mi-a fost frică să vorbesc despre asta, pentru că nu îmi place să dau putere unei boli. Mă operez – a trebuit să fie tiroidectomie totală (eliminarea unei părți sau a întregii glande tiroide) că era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la os.

Nu plâng. Eu nici n-am știut de metastazele la os, am aflat după mult timp”, a povestit fata.

Totodată, ea a dezvăluit și mesajul de încurajare pe care l-a primit de la Gigi Becali, după ce a aflat că este bolnavă.

„Ăsta este un test, o să treci peste cu bine. Dar asta este toată ideea, să credeți în Dumnezeu”.

Și cumva așa a fost. Odată ce mă rugam și mergeam la biserică, au dispărut cumva problemele. Și acum mă bucur de ce am, de clipa prezentă”, a spus Teodora, în cadrul podcastului Acasă La Măruță.