Ilie Năstase, întâlnire cu Muhammad Ali: «Bă, tu eşti ăla cu gura mare din tenis? Ia vino-ncoace!»

Ilie Năstase a dezvăluit o poveste inedită care îl are în prim-plan pe legendarul Muhammad Ali, cel considerat de mulţi specialişti cel mai mare boxer din istorie.

Ilie Năstase l-a întâlnit pe Muhammad Ali într-un hotel din Las Vegas, iar fostul campion mondial la categoria grea i-a cerut să facă o poză împreună.

"Poza cu Muhammad Ali este poza mea preferată şi să-ţi spun cum s-a întâmplat. Eram în Las Vegas, la turneul de la Las Vegas.

Pe timpul ăla el încă mai boxa şi îi făceau un film, filmul se numea «The Greatest». Ca să ajungi în cameră trebuia să treci prin holul hotelului care era plin de aparate d-astea, de jocuri de noroc. 

El filma la o masă de Black Jack. Când m-a văzut, a început să strige după mine «Băi, ăla cu gura mare! Tu eşti ăla cu gura mare din tenis?».

Eu am rămas blocat. M-am întors în spate, am crezut că vorbeşte cu altu. Cu mine vorbea. Îmi zice «ia vino-ncoace!».

M-am dus acolo. Eram cu rachetele după mine. Mă duceam în cameră să mă schimb. Îmi zice: «Stai aşa să pun mâna pe după tine, pe după gât». Zice «oi fi tu gură mare, dar eu sunt mai frumos ca tine».
 
Am făcut poza şi după aia m-am întâlnit cu el la Los Angeles, într-un club de noapte. El era la bar, cu faţa la bar. Eu am venit pe la spate şi l-am apucat aşa de mâini, încât să nu poată să se întoarcă, şi el cică «mă, tu eşti homosexual, mă? Mă care mă ţii acolo?».

Când m-a văzut, cică «hai să facem încă o poză». Mi-a luat pumnul, zice «dă pumnul aici», şi pune pumnul meu la gură la el şi pune pumnul lui la gură la mine.

Zice «Ilie, vezi tu asta? Pumnul tău aici? Ilie, pumnul tău ajuns aici doar pentru că am vrut eu să-l pui aici. Proştii ăştilalţi nu ajung aici». Era foarte simpatic şi n-aveai ce să-i spui", a povestit Ilie Năstase la ”Legendele cu Dan Negru”, la Antena 1.