Camilla i-a trimis Dianei o scrisoare înainte de nunta cu Prinţul Charles

31 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Lady Di n-avea mai mult de 20 de ani atunci când s-a măritat cu Prinţul Charles, dar înțelesese deja, încă dinainte de-a ajunge la altar, că mariajul ei n-avea să fie lipsit de provocări. Şi avea mare dreptate...

Camilla i-a trimis Dianei o scrisoare înainte de nunta cu Prinţul Charles

Din păcate, Charles a continuat legătura cu Camilla Parker Bowles chiar și în timpul căsniciei cu tânăra şi naiva Diana.

Acest lucru n-a fost o mare surpriză pentru Di. Ea a realizat încă din timpul logodnei cu Charles că acesta avea o relaţie mult prea apropiată de Camilla Parker Bowles. 

Se pare că Diana şi Charles îi vizitau pe Camilla şi pe soţul ei, Andrew Parker Bowles, pe timpul întregii lor logodne. De fapt, Diana şi Camilla ajunseseră chiar să fie oarecum prietene,

Până în ziua în care fosta doamnă Bowles i-a scris o scrisoare viitoarei soţii a Prinţului Charles...

În documentarul ”Charles and Di: The Truth Behind Their Wedding”, este descrisă întreaga poveste. 

”Diana a găsit o surpriză pe patul ei. Era o scrisoare de la Camilla, care o invita să ia prânzul împreună la un restaurant retras din Londra”. 

Camilla își dorea să verifice în mod direct reacţia Dianei la aflarea veștii că îşi propusese să continue să petreacă timp cu Charles când acesta mergea la vânătoare.

”Mai târziu, Diana şi-a dat seama că vânătoarea lui era pretextul ca cei doi să se întâlnească şi să petreacă timpul împreună”, aflăm din documentarul respectiv.

Bănuielile Dianei legate de relaţia celor doi, în timp, aveau să devină certitudini.

Diana şi-a luat inima-n dinţi şi l-a întrebat, la un moment dat, pe viitorul ei soţ despre natura relaţiei lui cu Camilla, iar acesta a recunoscut că fuseseră intimi în trecut, dar i-a promis solemn că ”nu va fi altă femeie în viaţa mea” din moment ce el avea de gând să se însoare cu ea.

Obsesia pe care Diana o dezvoltase pentru ”cealaltă femeie” din viaţa lui Charles s-a consolidat de-a lungul timpului.

În 1989, Diana a confruntat-o pe Camilla: ±Ştiu ce se întâmplă între tine şi soţul meu şi vreau să ştii şi tu că eu ştiu.”

Iar Camilla n-a întârziat să-i răspundă Dianei: "Ai tot ceea ce ţi-ai dorit. Ai toţi bărbaţii din lume la picioarele tale şi doi copii minunaţi. Ce vrei mai mult de-atât?”

Iar Lady Di i-a dat o replică memorabilă: "Îmi vreau soţul!”.


CLICK - Follow us on Google News