3dots.ro

Lavinia Petrea, despre miracolul petrecut după ce medicul i-a spus că inima copilului ei nu mai bate

Lavinia Petrea, despre miracolul petrecut după ce medicul i-a spus că inima copilului ei nu mai bate

Lavinia Petrea, prezentatoarea ştirilor la PRO TV, a împărtășit pe blogul său experienţa dureroasă pe care a avut-o atunci când medicul care o consulta i-a spus că inima copilului pe care urma să-l aducă pe lume s-a oprit.

”Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini.  Am intrat în clinică de mână cu soţul meu, emoţionaţi şi bucuroşi că o să auzim bătăile inimii unei noi vieţi.

În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap. «Sarcina s-a oprit din evoluţie. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă».

Îmi amintesc atât de bine amorţeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însuşesc spusele doctoriţei, dar nu reuşeam”, a povestit Lavinia Petrea pe blogul său. 

”M-am dus să mă mai vadă o dată doctoriţa mea şi să facem ce trebuia făcut… Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima.

Reacţia doctoriţei întârzia să apară. Se uita şi se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul şi… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem şi atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias.

Are activitate cardiacă! Mă blocasem. De data aceea mi-a stat mie inima de fericire. Am ieşit din cabinet şi aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol”, a mai povestit prezentatoarea tv. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs