Marlon Brando nu s-a culcat cu Liz Taylor pentru că avea fundul prea mic, dar a facut-o cu Rock Hudson şi James Dean

Data:

Marlon Brando nu s-a culcat cu Liz Taylor pentru că avea fundul prea mic, dar a facut-o cu Rock Hudson şi James Dean

Un recent documentar BBC analizează viaţa particulară a unuia dintre cele mai mari staruri hollywoodiene, Marlon Brando.

Cu un apetit sexual insaţiabil, de-a lungul vremii, Brando a avut relaţii sexuale cu multe vedete, indiferent de sex, începând cu Grace Kelly sau Jackie Kennedy şi terminând cu Cary Grant, refuzând-o însă pe Liz Taylor.

Conform documentarului realizat de BBC, Brando este încadrat în categoria staturilor cu mari probleme de adaptare, care, deşi avea în anturaj celebrităţi, a fost și a rămas un neînţeles.

Se spune că apetitul său sexual uriaş avea rădăcinile în copilărie: Brando provenea dintr-o familie în care tatăl era violent şi mama alcoolica, iar acest mediu i-a sporit insecurităţile, dar şi dorinţele.

Era de notorietate faptul că Brando avea mai mulţi iubiţi în acelaşi timp, iar specialiştii consideră că nestatornicia lui avea la baza o insecuritate emoţională, accentuată, în copilărie, de bona lui, Erni.

Ea dormea goală alături de el. “Mă uităm la corpul ei, îi atingeam sănii, uneori stăteam pe ea”, avea să spună Marlon Brando mulţi ani mai târziu. “Era toată a mea, îmi aparţinea. N-a ştiut niciodată că am adorat-o toată viaţă”.

Cu origini daneze şi indoneziene, Ermi i-a deschis gustul lui Brando pentru femeile brunete din Asia, Estul Indiei, Africa sau de descendenţa evreiască.

“Când Ermi a plecat din familia noastră, am fost disperat şi n-am mai putut niciodată să mă îndrăgostesc de cineva. Din acea zi am devenit un singuratic şi toată viaţă nu am făcut altceva decât s-o caut”, povestea Brando. Multe dintre cuceririle lui au rămas cu inima franţa.

Cea mai apropiată relaţie pe care a avut-o de-a lungul întregii sale vieţi a fost cu un bărbat, Wally Cox, pe care l-a cunoscut în şcoală.

Cei doi au fost împreună întreaga viaţă, si, cand Cox a murit, în 1973, Brandon i-a păstrat cenuşa, care a fost amestecată cu propria lui cenusa, în 2004.

Actorul avea să spună despre prietenul lui: “Nu sunt sigur că l-am iertat vreodată pe Wally că a murit. Mi-a fost mai mult decât prieten, a fost fratele meu, mi-a fost mai apropiat decât oricine din propria-mi familie”.

Marlon Brando nu şi-a ascuns niciodată înclinaţia spre homosexualitate, ba chiar în 1976 a declarat presei că a avut relaţii cu bărbaţi.

Tinea o evidenţă clară a celor cu care s-a culcat, femei şi bărbati. Printre ei s-au aflat James Dean, Cary Grant şi Rock Hudson, dar şi Grace Kelly, Marilyn Monroe, Marlene Dietrich şi alte sute de celebrităţi.

Totodată Brando a scris şi motivele pentru care a refuzat să aibă relaţii sexuale cu diverse personalităţi, între care Liz Taylor. “Avea fundul prea mic”, a notat el.

Lasă un comentariu