3dots.ro

Mărturisirea emoționantă a unei bolnave de cancer în stadiu final: ”După ce mi-a zis să nu îl obosesc cu problemele mele, frate-miu insistă cu mesaje”

Mărturisirea emoționantă a unei bolnave de cancer în stadiu final: ”După ce mi-a zis să nu îl obosesc cu problemele mele, frate-miu insistă cu mesaje”

În afara damfului de superficialitate și a tot ceea ce produce alienare rețelele de socializare au și atributul de a produce emoții, a apropia oameni, de a elimina singurătatea…

O utilizatoare a platformei Reddit mărturisește că are cancer în stadiu final și a simțit nevoia să primească o confirmare a faptului că familiei sau celor din cercul ei de apropiați nu le pasă cu adevărat de ea și că faptul că încearcă să să o contacteze e doar ipocrizie…

”Pentru majoritatea. Am cancer în stadiu final, m-am obisnuit cu ideea. Ce mă enervează uneori, sunt persoanele ce caută să-mi dea sfaturi. Sau vor să ne vedem, dar nu când sunt eu mai bine fizic/psihic, când au ei/ele chef sau timp.

Nu mai am părinţi si bunici, am soră şi frate. Cu soră-mea nu m-am văzut de 2-3 ani, la fel si cu frate-miu. Mi-a fost dor de ei, m-am obisnuit singură. Insistă cu mesaje, după ce mi-a zis să nu îl obosesc cu problemele mele( frate-miu). Nu le pasă de-adevăratelea”, e mesajul postat pe Reddit.

_____________

”Eu una m-as folosi de oamenii care se ofera, si le-as cere ce am de cerut. De exemplu sa iasa cand vreau eu. Nu cu ura, dar cu perseverenta si onestitate. Asta incerc sa fac si acum de fapt, si nu e usor (daca nu esti obisnuit, ca mine), dar te simti mai impacat, si chiar se poate sa iesi cu ceva.

Oamenii din jur sunt mai greu de schimbat asa repede cum te schimbi tu, care esti mai motivata, mai presata…Daca ai rabdare ia in considerare ca s-ar putea sa dureze putin dar sa se intample. Acestea fiind spunse, stiu ca e dezamagitor. Poate nici noi nu ne ridicam la nivelul circumstantelor uneori, pana nu avem cutitul la os. Sau poate da, poate esti o sora si prietena mai buna decat ei…

Viata e nedreapta rau, nu incape dubiu. Inchei prin a imi cere scuze ca ti-am dat sfaturi. Sper sa gasesti un mod sa traiesti cat mai placut de acum, orice altceva nu are sens”, a comentat un utilizator.

”Imi permit sa-ti las o perspectiva diferita : tata a murit de cancer ganglionar in 2013, si imi e dor groaznic de el. Lafel ii era si mamei si tuturor celor apropiati – care intre timp i s-au alaturat. De fiecare data cand ma gandesc la ei mi se face dor dar stiu ca sunt acolo sus si au grija de mine :).

Ce vreau sa spun este ca sunt absolut sigur ca sunt o multime de oameni in viata ta care vor fi in aceiasi pozitie, isi vor aduce aminte de tine cu dor, fericire si vor sta linistiti stiind ca ai grija de ei.

You rock, felicitari pentru pisici & send regards to my loved ones also :)!”, a comentat un altul.

”Îmi pare foarte rău că treci prin asta. Mă bucur să aud că ai soțul alături, măcar, e important. Unde e buba ca locație dacă-mi permiți?

Sper să-ți găsești liniștea, cunosc furia ta din experiență. E foarte greu să treci prin ce treci tu acum. Oamenilor le pasă cât pot și ei să ducă, adevărul e că dacă puteau face ceva serios în privința asta sunt absolut convins că o făceau pentru tine, nu mi-aș face griji, sunt convins că sunt oameni acolo care te iubesc, chiar și cei care nu sunt conștienți.

Nu pot decât să-ți urez sănătate, putere și răbdare. E tragic, îmi pare rău că treci prin asta, putini sunt cei care pot duce asemena povară, ai grijă de tine”, și-a exprimat opinia altcineva.

”Poti sa gasesti pacea si fara alti oameni. Venim singuri si tot singuri plecam. Esti puternica singura. You made it so far. Cred ca e greu, ca ne e greu tuturor cu mai putin decat ai tu de dus. Esti puternica. Si viata, oricat de kkt ar fi ea, e viata pe care o avem si pe care o ducem. Dar o putem face bearable.

Ai un pisic. Mai ia unul. Ia si un catel. Acolo e iubire neconditionata. Ia-i din adapost, batranei si doritori de iubire. Faceti-va restul vietii cat mai frumos. Nu te teme sa primesti si sa oferi iubire, chiar daca poate fi limitata in timp. Take as much love as you can! Fara regrete si fara remuscari!”, crede un alt utilizator.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs