Ultimele cuvinte adresate lui Mihai Constantinescu de fosta soție: I-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit

01 Noi 2019 | scris de Monica Pavelescu

Mihai Constantinescu a încetat din viață marţi, 29 octombrie, după ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator. 

Ultimele cuvinte adresate lui Mihai Constantinescu de fosta soție: I-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit
Mihai Constantinescu alături de fosta sa soție, Mihaela (în stânga) și ultima soție, Simona Secrier (dreapta)

În cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars, fosta sa soție, Mihaela Constantinescu a dezvăluit că artistul era conștient că urma să moară, şi că a folosit răgazul rămas pentru a-i mărturisi sentimentele puternice pe care i le purta. 

Mihaela i-a spus că îi este recunoscătoare pentru tot ce i-a dăruit şi că îl va iubi mereu.

”Noi i-am vorbit tot timpul şi în anumite momente ne auzea pentru că ne vorbea cu ochii. I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire... Iubirea îmbracă multe forme. I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit... Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta“, a spus Mihaela Constantinescu la ”Răi da’ buni“, la Antena Stars.

Mihaela Constantinescu a mai vorbit şi despre relaţia pe care o clădise împreună alături de fostul său soț.

”Am învăţat să iubesc şi mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit. Diferenţa dintre noi era de 14 ani. Mie nu mi s-a părut niciodată o diferenţă mare, Mihai a avut întotdeauna un suflet de copil. Eu aveam 20 de ani, iar el 34 de ani când ne-am cunoscut. Am fost împreună 28 de ani…. Noi am rămas foarte buni prieteni, ne cunoaştem de 40 de ani. Relaţia de prietenie dintre noi nu a încetat niciodată. Am fost întotdeauna într-o relaţie foarte strânsă şi cu el, şi cu Simona, şi cu oricine a fost în viaţa lui…“, a spus Mihaela Constantinescu.

Mihaela Constantinescu a fost prima soție a lui Mihai Constantinescu. Ea povestea, într-un interviu acordat revistei Tango, în 2010, că s-au cunoscut la o nuntă și că a fost o iubire sinceră și pasională.

”Am trăit o iubire ca-n poveşti, sinceră şi pasională, nu ne doream altceva decât să fim împreună. Şi eram. Mergeam cu el la toate spectacolele, în turnee, eram nedespărţiţi. Dacă mergeam la cuşetă, ne înghesuiam în acelaşi pat doar ca să fim mai aproape. M-a iubit mult şi a demonstrat-o în cele mai speciale moduri“, mărturisea, în 2010, Mihaela Constantinescu. 

Ea a mai spus că mariajul s-a șubrezit din cauza escapadelor cântăreţului, în special din cauza relației pe care a avut-o cu Anastasia Lazariuc.

”Micile lui escapade au şubrezit relaţia noastră. În clipa în care iubeşti şi te simti iubit, toată lumea e a ta. Singurul regret este că nu am avut niciodată curajul să am un copil. La început am amânat pentru că amândoi aveam proiecte profesionale şi apoi au trecut anii, relatia noastră s-a răcit (…). Începusem să-l înţeleg şi să-l accept aşa cum era, totul creştea frumos, dar a fost distrus de nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Ea a pus capăt familiei noastre, iubirii noastre, visurilor noastre“.

Mihaela și Mihai Constantinescu au divorţat în 2003, însă au rămas apropiaţi până la finalul vieţii artistului.

”Iubirea înseamnă să-l respecţi pe cel care ţi-a fost alături şi dincolo de povestea care s-a încheiat, indiferent cum s-a încheiat ea. Sunt şi cazuri în care oamenii rămân prieteni, asta este extraordinar. E şi cazul meu şi al Mihaelei, şi mi se pare un lucru normal. Am avut o relaţie lungă şi un început foarte frumos. Dacă nu putem respecta asta, înseamnă că nu mai ştim de noi“, spunea Mihai Constantinescu în acelaşi interviu pentru revista Tango. 


CLICK - Follow us on Google News