Mihai Mărgineanu, recunoscător soției: A făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza

Mihai Mărgineanu a reușit să se facă remarcat cântând, apoi a devenit și actor și are și brevet de pilot de avion… Pentru a completa aceste împliniri profesionale e soț și tatăl a doi copii. Vorbește rar despre familia, iar în interviul acordat revistei VIVA!, a făcut o excepție.

Mihai Mărgineanu e căsătorit cu Andreea din anului 2008. Au împreună doi copii, pe Tudor și Alexandra, și multe amintiri frumoase.

”Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc.

În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!).

Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani.

Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram ”mic și figurant” (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul.

De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur.”, a povestit Mărgineanu.

Cea care a făcut primul pas în relația dintre ei a fost Andreea, iar Mihai Mărgineanu nu a putut face altfel decât a fost voia ei atunci când a venit vorba despre nuntă. S-au căsătorit pe plajă, în Vama Veche, în 2008.

”Andreea este femeia care a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza. Deci, merită tot și orice!

Și am dorit să fac totul ca să-i îndeplinesc acel vis nebun care îi sălășluia prin gânduri: să se mărite în picioarele goale, pe plajă, la Vama Veche.

A fost o pregătire de o lună, timp în care toată lumea știa, mai puțin ea. Știau mama ei, sora ei Ioana, tatăl ei, toată presa mondenă a perioadei 2008, taică-miu și frati-miu, toate rudele și toți prietenii noștri, preotul care ne-a botezat copiii, șeful Camerei Deputaților, prim-ministrul și Șerban Huidu. Niciunul nu a suflat vreo vorbă!

Iar de răzgândit apropo de nunți, nu m-am răzgândit niciodată: nunțile sunt cele mai nașpa petreceri la care ești obligat să participi. Și nu-mi plac DELOC. D-aia am crezut din prima că a mea o să fie foarte frumoasă, pentru că o să fie altfel. Și a fost… A fost și altfel, și foarte frumoasă!”, a mai povestit Mărgineanu.