Mihai Neșu: «Dumnezeu m-a binecuvântat cu accidentul din 2011»

28 Apr 2021 | scris de Monica Nistor

Au trecut aproape 10 ani de la accidentul în urma căruia Mihai Neșu a rămas paralizat, după un contact dur cu un coleg de la Utrecht, iar fostul fotbalist a oferit un interviu pentru revista Familia Ortodoxă despre viața pe care o duce după greaua încercare la care a fost supus.

Mihai Neșu: «Dumnezeu m-a binecuvântat cu accidentul din 2011»

În legătură cu accidentul suferit  pe 10 mai 2011, Mihai Neșu explică modul în care a putut trece peste drama suferită, afirmând că acel eveniment a venit ca o binecuvântare pentru el, iar singurul său regret este că nu s-a îndreptat către Dumnezeu până la vârsta de 30 de ani.

Mihai Neșu, interviu despre noua lui viață
”Viaţa mea înainte de accident a fost ca viaţa majorităţii tinerilor. Aveam multe vise, îmi doream să câştig mulţi bani şi să îmi cumpăr tot ce vreau.

Cu Dumnezeu nu aveam nicio relaţie. Ştiam că există Dumnezeu, îmi mai aduceam aminte din când în când de el. Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident. Dumnezeu mă iubește și are grijă de mine și trebuie să fiu și eu așa cum mă vrea el.

Copiii de la fundație, pe care îi întâlnesc zilnic, au suferințe fizice mult mai mari decât mine. Dar cred că sufletește ei sunt mai sănătoși decât noi toți.

Bineînțeles că în primii ani mi se părea că suferința mea este cea mai mare și că niciunui om nu i se poate întâmpla mai rău decât ce am pățit eu.

Dar acum, în ultima perioadă, mărturisesc că nu am de ce să mă plâng. Și văd în jurul meu oameni care sunt sănătoși, poate, din punct de vedere fizic, dar sunt foarte nefericiți din punct de vedere sufletesc”, a explicat Mihai Neșu pentru revista Familia Ortodoxă.

”Am un mare regret că până la 30 de ani nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu și ce scop are viața noastră. Iar cei care citesc acest interviu aș dori să mă ia ca exemplu negativ pentru prima parte a vieții mele și să vadă că în orice situație, chiar și în situații atât de rele ca a mea, Dumnezeu poate să schimbe viața unui om în bine”, a mai spus Mihai Neșu pentru revista Familia Ortodoxă.


CLICK - Follow us on Google News