3dots.ro

Mircea Radu: Amintirile mele cele mai frumoase de Crăciun sunt cele de când eram copii şi nu eram înstăriţi

Mircea Radu: Amintirile mele cele mai frumoase de Crăciun sunt cele de când eram copii şi nu eram înstăriţi

Mircea Radu și-a pierdut mama pe când avea doar 25 de ani, Spune că de-abia de atunci viața lui a început cu adevărat, o altă poveste, dintr-un alt film fără personajul principal.  Mai spune că suferința nu l-a răpus niciodată, ci l-a ajutat să răzbată. Poate de aceea, astăzi, cele mai frumoase amintiri pe care le are sunt legate de copilărie, atunci când erau cu toţii împreună.

”S-a şters absolut totul şi am redevenit altcineva, am luat-o de la zero, ca un om care începe să înveţe să meargă.

“Amintirile mele cele mai frumoase de Crăciun sunt cele în care găseam sub brad o pungă în care erau portocale şi o jucarie. Atunci când eram copii şi nu eram înstăriţi. Culmea este că de multe ori mă refugiez în gândul ăsta, deşi copiii mei au acum foarte multe şi sub acelaşi brad şi eu găsesc cadouri simandicoase. Totuşi, fericirea mea este legată de acele vremuri”, spune Mircea Radu, într-un interviu acordat OK! Magazine.

Are familia la care a visat întotdeauna, și, deși recunoaşte că nu există mariaj în care să nu existe probleme, spune că ei au reuşit să răzbată, aşa cum numai în doi se poate.

“În orice căsnicie există situaţii delicate, neprevăzute, mai grele,  dar, dacă se vrea, se depăşesc. Dacă fiecare ştie ce are de făcut şi înţelege că într-o căsnicie e nevoie de doi, să gândeşti pentru doi, atunci căsnicia merge, nu e nevoie de mari artificii. Altfel, se alege praful”, povestește Mircea Radu.

Adevăratele lecţii de viaţă le primeşte însă în fiecare zi de la Clara şi Tudor. “Clara mă uimeşte pe zi ce trece. Are aproape trei ani. dar este extraordinar de independentă. Vrea să mănânce întotdeauna singură, să nu îi dea cineva. Asta e o chestiune care mă uimeşte cu zi ce trece., iar Tudor mă impresionează cu felul lui matur de a vedea lucrurile, deşi are şase ani şi jumătate”, spune Mircea Radu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU