O zi obișnuită din viața lui Mark Zuckerberg: cum își petrece timpul inventatorul rețelei Facebook

08 Feb 2021 | scris de Monica Pavelescu

Zuckerberg a povestit, mai multor televiziuni și publicații, cum decurge o zi obișnuită din viață lui.

O zi obișnuită din viața lui Mark Zuckerberg: cum își petrece timpul inventatorul rețelei Facebook

The Mirror a preluat aceste declarații și a reușit să schițeze un program zilnic. Fără exagerări, fără a acorda importanță propriei persoane, dacă nu ai ști cine este Mark Zuckerberg,  ai spune că poate fi vorba de zilele oricărui om obișnuit, din pătura mijlocie a societății.

Poate pentru că asta își dorește magnatul să pară, un individ că oricare altul, fără a pune accent pe responsabilitățile uriașe pe care le are, nenumăratele călătorii de afaceri și fără a menționa puterea să de decizie care influențează viață socială, dar și afacerile a milioane de oameni de pe Glob.

Așadar, Mark Zukerberg se trezește în jurul orei 8,00, iar primul lucru pe care îl face este să-și deschidă telefonul: “Deschid Facebook-ul să-mi fac o părere despre ce s-a mai întâmplat în lume peste noapte. Îmi citesc mesajele de pe Messenger și WhatsApp”.

De trei ori pe săptămâna, face exerciții. “Vreau să fiu în formă, pentru că, indiferent de domeniul în care lucrezi, ai mai multă energie atunci când ești într-o formă fizică bună. Așa că fac exerciții fizice dimineață. Pun la socoteală aici și plimbarea cățelului meu, pe care-l alerg cu mare plăcere, pentru că este foarte haios, arată fix că un mop umblător”, a mai spus el.

În ceea ce privește îmbrăcămintea, se poate observă cu ochiul liber că Mark Zuckerberg nu este vreun fashion-icon, ba, dimpotrivă, este adeptul “uniformei” care constă în geansi, o cămășă și pantofi sport. “Am mai multe cămăși cu aceeași croiala și aceeași culoare, nu vreau să-mi complic viața căutând să-mi pierd vremea cu alegerile privind vestimentația. Prefer să iau decizii importante la job, punându-mă în slujba comunității”.

Liderul Facebook își petrece muncind 50 – 60 de ore săptămânal, “ore de muncă cu adevărat, în care nu fac absolut nimic altceva, nu mă gândesc la altceva, decât la ce am în față”, a declarat el pentru CNN.

“Dacă stau să număr efectiv orele pe care le petrec la birou, nu-s mai mult de 50 – 60. Dar dacă mă întrebi cât timp îmi dedic muncii, pot spune fără îndoială că este viața mea, sunt mereu preocupat de ceea ce avem de făcut”.

În afara orelor de muncă, Zuckerberg petrece cât de mult timp poate cu soția lui, Priscilla Chan, și cele două fetițe ale lor, Max (4 ani) și August (3 ani).

În fiecare seară, conform Business Insider, își duce copii la culcare și spun împreună o rugăciune evreiască, “Mi Shebeirach”.


CLICK - Follow us on Google News