Ştefan Bănică Jr, refuzat de un cerşetor căruia a vrut să-i dea bani

Într-un interviu acordat Formula AS, Ştefan Bănică Jr rememorează personalitatea tatălui său, într-o întâmplare petrecută pe stradă, când un cerşetor a refuzat banii pe care i-a oferit, fiind un mare admirator al lui Ștefan Bănică.

Ştefan Bănică a încetat din viață în 1995, la 61 de ani.

“Am avut norocul să trăiesc lângă unul din cei mai iubiţi şi apreciaţi actori din România: tatăl meu, actorul Ştefan Bănică. El, ca şi marele Toma Caragiu sau minunatul Tavi Cotescu, nu aveau nevoie să-şi facă publicitate prin confidenţe şi declaraţii în presă.

Am fost refuzat de un cerşetor. “Mi-a spus: „De la dvs. nu vreau să primesc. Tatăl dvs. mi-a oferit cel mai preţios dar – de câte ori îl vedeam la teatru sau la televizor, viaţa îmi părea mai frumoasă. Îi datorez enorm”.

Pentru mine, acest gest a valorat cât nu ştiu câte premii pe care le-aş fi primit”, a declarat Bănică Jr, în interviul pentru Formula AS.

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem