Tânărul care a mers călare până la maternitate a împărțit din ajutoarele primite. «Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie?“»

31 Mar 2020 | scris de Monica Pavelescu

Nici chiar inimile cele mai înghețate de egoism nu pot rămâne impasibile atunci când întâlnesc gesturi de omenie, atât de ușor de făcut, dar, din nefericire, atât de rar întâlnite...

Tânărul care a mers călare până la maternitate a împărțit din ajutoarele primite. «Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie?“»

Povestea lui Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul care a mers călare până la maternitatea din centrul Iașiului pentru a-și vedea soția și fiul nou-născut, a impresionat o mulțime de oameni. Mai ales după ce l-au și văzut povestind despre viața simplă pe care o duce familia sa, despre cât muncește pentru a pune pe masă bucate și lucernă în iesle pentru animalul care îl ajută.

Copleșit de banii și de pachetele primite ca ajutor, tânărul tată n-a stat prea mult pe gânduri și a împărțit mai departe celor care au la rândul lor nevoie de ajutor. a împărţit alimentele primite cu o familie săracă şi a cumpărat medicamente pentru un bătrân.

Sergiu Ion Ciobotariu le-a povestit reporterilor BZI că duminică o femeie a venit la uşa lui şi i-a cerut ajutorul, auzind că a primit ajutoare și l-a rugat dacă poate să-i dea şi ei ceva de mâncare pentru cei cinci copii ai săi. 

”A venit la mine… ştiu că sunt săraci, aşa cum suntem şi noi… I-am dat câteva alimente şi pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie? Nu pot să nu fiu aşa… Am mers şi cu un bătrân şi am cumpărat o reţetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a spus tânărul.


CLICK - Follow us on Google News