3dots.ro

Tom Jones, un seducător: «Soţia mă bătea de mă învineţea din cauza infidelităţilor»

Tom Jones, un seducător: «Soţia mă bătea de mă învineţea din cauza infidelităţilor»

În vârstă de 80 de ani, Sir Tom Jones poate spune că a cucerit întreaga lume cu vocea sa începând cu anii '60,dar și un seducător irezistibil…

În ciuda acestui aspect, Tom Jones a fost căsătorit o singură dată, cu iubita sa din liceu, cea alături de care chiar de la 16 ani a decis să-și petreacă viața, Linda Trenchard.

Până la moartea ei, Trenchard i-a fost, timp de șase decenii, nu numai o soție iubitoare cântărețului, ci și una care îl altoia zdravăn atunci când mai citea câte un articol despre noile lui aventuri amoroase, pe care presa tabloidă le prezenta în mod constant. 

”M-a bătut rău într-o seară. I-am zis că-mi părea rău, dar ea stătea cu ziarul în mână şi avea mulţi nervi… I-am arătat cu degetul spre bărbie şi ea, zbang, mi-a şi tras una. Şi a continuat să mă lovească”, mărturisea Jones jurnaliștilor de la Daily Mail.

Din volumul biografic al lui Jones, ”The Life”, este notorie întâmplarea petrecută în 1968, în timpul turneului pe care cântărețul l-a efectuat în Statele Unite, când Linda și-a ieșit din minți atunci când a remarcat limbajul corporal dintre Tom și Mary Wilson, o membră a trupei The Supremes.

Linda se săturase de infidelităţile lui Tom şi s-a dus, fumegând de nervi, în apartamentul lui ca să caute dovezi ale aventurii acestuia.

După ce Jones se întorsese în Marea Britanie, se pare că Wilson îl urmase, urmând să îl întâlnească. În tot acest timp, Trenchard se pregătea să-şi confrunte soţul odată şi pentru totdeauna.

Norocul lui Jones a fost că echipa lui şi-a dat seama de ce avea să se întâmple şi l-a salvat pe bietul infidel din mâinile soţiei nervoase. Cel puţin pentru o vreme.

“Au scos-o pe Mary din încăpere şi apoi au înlăturat orice urmă de-a ei”, a dezvăluit Chris Hutchins, PR-ul creatorului hitului Delilah.

Dar, chiar şi aşa, n-au putut s-o întoarcă din drum pe soţia vedetei şi nici măcar n-au reuşit să o liniştească. Ea a intrat în apartament şi a început să tot întrebe ”Unde e femeia aia? Unde e femeia aia?” Iar Jones i-a răspuns: ”Nici nu ştiu despre ce vorbeşti”. Iar Linda a insistat: ”Mary Wilson, ştiu că a fost aici.”

Doamna Jones a început să verifice peste tot, prin dressing, dulapuri, până şi în cuptor, loc în care echipa de salvatori a cântăreţului nu-l avusese în vedere, din păcate.

Soţia a descoperit o minunată cină gătită în cuptor, de care nimeni nu s-a atinsese. Era clar pentru toată lumea că o femeie fusese acolo cu o seară înainte şi gătise minunatul preparat.

Tom nu mai avea cum să nege realitatea, doar că adevărul rostit de el l-a costat destul de scump pe muzician. A primit un ultimatum de la soţia sa: ”Ar fi bine să-ţi schimbi comportamentul că, altfel, o să te descurci destul de greu fără testicule. Te castrez şi gata!”

Evident că Wilson ştia despre celelalte femei din viaţa cântăreţelui, însă mărturisea, pentru Daily Mail că nu se putea abţine să nu-l iubescă nespus.

”Avea şi alte iubite, iar eu nu eram decât una dintre ele. Dar îl iubeam. Mi-a frânt inima şi a trebuit să ne despărţim. El era însurat şi eu nu puteam să mai continui relaţia din cauza asta”, a explicat aceasta.

În autobiografia ei, ”Dreamgirl: My Life as a Supreme”, Wilson a spus că n-a ştiut din start de mariajul iubitului ei: „Tom era un prietem bun şi un amant minunat. Doar mai târziu am descoperit că era şi însurat…”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs